Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vegyek elsö autonak? 18f

Mit vegyek elsö autonak? 18f

Figyelt kérdés
Bmw e36 325i vagy Bmw e36 328i vagy egy ujabb de gyenge Bmw e90 318d ? 2,5milliom lenne az autora.

2017. okt. 31. 16:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
akkor meg minek kérdezed. vegyél valami neppertől egy szarkupacot
2017. okt. 31. 17:15
 12/32 veterán vas ***** válasza:
100%

Ne vegyétek már el a kedvét!

Akinek 18évesen csak autóvásárlásra van 2.5 milliója, az igenis megérdemli, hogy egy erős bajor vas legyen a hátsója alatt.

Elvégre ebben a korban, már egy élet munkájának beérett gyümölcséről beszélünk. ;)

2017. okt. 31. 17:17
 13/32 anonim ***** válasza:
80%

Időpont ma 17:17

LOOOL

2017. okt. 31. 17:19
 14/32 anonim ***** válasza:
81%
ennyi pénzért ha prémium kell a legujabbat vedd. egy rozsdaboglya e36ra még 1 gurigát se szabad kidobni. Részemről e90. Újabb biztonságosabb korszerűbb kevesebbet is eszik. és hidd el első autónak még egy 90 lovas hármas golf se gyenge 28i től lefosod a bokád. De ha ajánlhatok valamit a középszinttől alább ne add. úgyértem 5ös bmw e mercedes audi a6. Ezekben az autókban már érzed azt hogy prémium autót veszel és nem csak a márka adja a felárat. Leszaroztad a fordot de egy 3 éves fordban több prémiumság van mint a lerugott e36ban vagy a 10 éves e90ben :D:D:D
2017. okt. 31. 17:38
 15/32 anonim ***** válasza:

És mennyit szánsz a fenntartására?

Évi 300k legyen betervezve, 6-700k meg félretéve nagyobb hiba esetére, ha nem üvegháznak akarod használni az udvaron. Komolyan ennyibe kerül egy BMW fenntartása, nem kamuzok!!!

2017. okt. 31. 17:40
 16/32 anonim ***** válasza:

"Leszaroztad a fordot de egy 3 éves fordban több prémiumság van mint a lerugott e36ban vagy a 10 éves e90ben :D:D:D"

pontosan, ezért írtuk, hogy a pár éves fordok baromi jók. Nekem is ilyen van (Focus 1.6 tdci). Súgoromnak egy 2012-es mondeója, jó felszereltséggel 2.0-ás motorral. Kötelező szervizeken kívül semmi gondjuk. Autópályára, országútra, városba is tökéletesek. Nem mellesleg modernebbek. De hát ez "csak" ford...

2017. okt. 31. 17:44
 17/32 anonim ***** válasza:

E90-ből is ennyiért maximum egy olyat fog kapni, ami a legfapadosabb. alap ülés, no multikormány, tekerős manuális klíma, meg persze úgy kb. 3-400ezer km-rel, 240ezerre visszatekerve, pláne ha dízel kell...:D

[link]

mint ez :D nyilván 11 év alatt csak 147ezer ment bele...:D

2017. okt. 31. 17:51
 18/32 anonim ***** válasza:

Időpont ma 17:51

Igen, valószínű. Nálam a ford 6 éves, de már lassan elérem a 180ezret :)

2017. okt. 31. 17:54
 19/32 A kérdező kommentje:
Ez csak tanulo autonak kell kb1-2 év aztán e90 535d :D Ha jo lessz a tanulmányi eredményem .
2017. okt. 31. 18:03
 20/32 anonim ***** válasza:

Az eddig válaszolók többségével (mindegyikével?) ellentétben én rendelkezem tapasztalattal is az E36-os hathengeresek terén. 325i Coupe volt a második autóm, egy évig volt velem, idén nyáron adtam el.

Az enyémet tavaly 2200 euróért vettem Németországban, de ennél sokkal többet költöttem rá később. Bár szép, gyári állapotban volt, garázsban tartott, első tulajos, rozsdának nyoma se volt rajta ahogy javításoknak sem, apróbb gondok voltak vele - és mivel bár öreg, még mindig BMW, a bontók meg széthajtott romokkal vannak tele (ahogy a magyar utcák is...), az alkatrészt nem Suzuki áron mérik, és kevés szerelő ért hozzá igazán. Nagyszerű autó, ha szép, akkor szerintem a mai napig gyönyörű (legalábbis a kupé és a kabrió), de költeni kell rá, és nagyon nehéz fellelni olyan példányt, amire érdemes időt és pénzt fordítani.

A kocsi ráadásul 6 hengeres, gyönyörű hangja van, és hátsókerekes. Jól hangzik, nem? Na pont ez a baj. Első autónak semmiképp nem ajánlom, mert hülye leszel, úgy fogod érezni, hogy te vagy Schumacher, csak az a helyzet hogy nem. És ezt egy ilyen kocsi megtorolja. Arról nem is beszélve, hogy ezáltal egy lenne a sok széthajtott példány közül. Sokat is fogyaszt, nem megbízható társ a hétköznapokban.

Hidd el, én is akartam ilyesmi autót anno 19 évesen, amikor meg tudtam végre venni az első kocsimat. Lett is volna rá pénzem. Mégsem tettem, én egy VW Polot vezettem, bár nagyon nehezemre esett ez a döntés. Most visszagondolva jobb volt így, sokkal jobb. Első kocsinak olyat, amivel megtanulsz vezetni (én is azt hittem hogy tudok, mert mindig én voltam a leggyorsabb a Gran Turismoban és valóban volt/van érzékem hozzá - rájössz majd, hogy nem. Én is rájöttem), aztán amikor már tapasztaltabb vagy, jöhet egy komolyabb autó.

2017. okt. 31. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!