Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vegyek elsö autonak? 18f

Mit vegyek elsö autonak? 18f

Figyelt kérdés
Bmw e36 325i vagy Bmw e36 328i vagy egy ujabb de gyenge Bmw e90 318d ? 2,5milliom lenne az autora.

2017. okt. 31. 16:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
32%

új autónál jó hogy nem megy tönkre semmi..

a gyökereknek mondanám, hogy amelyik E36 2,5 millióba kerül, az nem rozsdaboglya. bár tudom jól, ti tudjátok a tutit a mondeóból meg a focusból.

kérdező: e90 535d nem létezik.

2,5 millióból kijön egy e46 vagy egy e39 is, hagyd az e36ot. egy 325i / 525i kijön másfél millió körül, a többit tedd félre, kelleni fog. nincs sok bajuk ezeknek az autóknak, de ha mégis, az zsebbenyúlós. minden drága hozzá. egy apró lámpa is az utastérbe 4 ezer forint stb.

2017. okt. 31. 18:26
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

Ja, és hozzáfűznék még valamit: úgy látom, a szüleid veszik neked.

Kérlek, ne vegyél olyan autót amit utána havonta a szüleid fognak szervizeltetni az ő pénzükből amiből emellett el is tartanak, ne a szüleid vegyék a drága BMW alkatrészeket rendszeresen, ne a szüleid fizessék a 10-15 literes fogyasztást, ne a szüleid fizessék a ku**a drága biztosítást egy ilyen autóra, és ne a szüleid lelkén száradjon, hogy megvették neked azt az autót amivel nekidrifteltél egy villanyoszlopnak mert 'nézdmá csúszik a hátsója'.

Keresd meg rá a pénzt, tudd fizetni a benzint, utána vegyél autót. A farkad méretét nem növeli, csak olyan lányok szemében akikkel nem érdemes foglalkozni.

Ez előtti válaszoló voltam.

2017. okt. 31. 18:26
 23/32 anonim válasza:
Vegyél egy 2005 körüli w211 320cdit ennyiért már kapsz patika állapotba nem lelakottat
2017. okt. 31. 19:10
 24/32 anonim ***** válasza:

a BMW második kocsinak való (úgy értem kell mellette tartani egy megbízható kocsit is)

a fiatalokkal is sok a baj, nemhogy a felnőttkorúakkal.

ezek a gépek a maguk idejében tényleg jónak számítottak. csak akkor max a Lada vagy az opel kadett volt itthon a viszonyítási alap.

ahhoz képest prémium volt, de egy ma 3-4 éves Focus vagy ceed valóban prémiumabb, ahogy előttem is írták

2017. okt. 31. 19:23
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

"amelyik E36 2,5 millióba kerül, az nem rozsdaboglya"

Nem, csak egy túlárazott régi csotrogány. inkább egy Focus, Mondeo, de még akár egy Fiesta is, mint ilyen bmw...

2017. okt. 31. 20:37
 26/32 anonim ***** válasza:
68%

"ti tudjátok a tutit a mondeóból meg a focusból. "

Pontosan. Személyes tapasztalat, nekem is ilyen van, és nem a 20 évvel ezelőtti kiadás.

2017. okt. 31. 20:39
 27/32 anonim ***** válasza:
80%

"Bocs de én autot szeretnék venni és nem fordot !"

Nekem azért megteszi a Ranger is, neked meg meghagyom a levedlett, és visszatekert germánt! ;P

2017. okt. 31. 22:02
 28/32 anonim ***** válasza:
35%

Na kedves kommentelők. Én vagyok #20 és #22, most már zavaró ami itt megy.

Ti egy E36-ost új Fiestához, Focushoz, Mondeohoz hasonlítotok, mondván ezek mind jobbak nála. Ez egyetlen egy dologról tanúskodik: fingotok sincs egy autó valódi értékéről. A ti új Mondeotok, Fiestátok a p*csköszörű három-négyhengeres turbós motorjával és mindent átszövő felesleges elektronikájával 20 év múlva sehol nem lesz, ezt garantálom. Az utcán sem nézik meg, mert minden sarkon kettő. Karaktere sincs ugyanezen okból. Egy szürke autó amit szürke emberek vezetnek, akiket marhára nem érdekel hogy mibe ülnek bele, csak vigye el őket A-ból B-be.

Egy szép E36-os BMW nem első autónak való, sőt, saját tapasztalatból tudom hogy csak úgy éri meg, ha van mellé egy megbízhatóbb autód is. Ennek ellenére egy szép, gyári kupé vagy kabrió egy autókat szerető ember szemében messze nagyobb kincs, mint egy Fiesta, és nem is nyújtja ugyanazt az élményt - sokkal többet nyújt ezen a téren. Amellett sem ajánlott szó nélkül elmenni, hogy a drága új tömegFocus és tömegFiesta értéke rohamosan csökken, és soha nem is fog nőni, míg a szép E36 értéke pont most indul felfelé, ahogyan az E30 korábban és a mai napig.

Egy E36 ritka, egyre inkább klasszikus autó, egy letűnt, de az autóőrültek számára a mainál sokkal szebb időszak egyik csillaga. Felesleges összehasonlítani új, teljesen jellegtelen használati tárgyakkal. Nem egy kategória.

2017. okt. 31. 23:15
 29/32 anonim ***** válasza:
71%
Hát, én előbb nézek meg, egy 5 éves szép Fordot vagy Toyotát, mint egy 20 éves hulladék BMW-t. Tudod a 20 év már lassan nőben is sok. Nemhogy autóban.
2017. okt. 31. 23:31
 30/32 anonim ***** válasza:
80%
Ja, hogy apuci pénze bánja? Ó, hát miért nem ezzel kezdted? Így egészen más a leányzó fekvése. Akkor természetesen bömöst kell venni. De ba5zd le fatert, ne legyen már ilyen szarrágó, hogy egy szem fiacskájának csak 2,5millát ad autóra, mikor ő véres verítékkel összekaparta földrajzból a 3-as alát. Ilyen kemény és áldozatos munkáért jobb helyeken már minimum 5 misi járna.
2017. nov. 1. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!