Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen első autót vegyek?...

Milyen első autót vegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nos az a kérdés milyen autót vegyek elsőként? 17 éves vagyok körülbelül 18 évesen tervezem megvenni az első autómat (kb. nyár közepe), néztem még 2-es Golfot Swiftet B Vectra-t és hasonló autókat, körülbelül 400.000 FT-om lesz rá, a legjobb ha szervokormányos lenne esetleg tud valaki mondani márkákat és típusokat?

2018. jan. 24. 15:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Golf II-t semmiképpen ne vegyél! 30 éves autóval akarsz járkálni? Ha ilyen szerény összeg áll rendelkezésedre, akkor a kocsi állapotára koncentrálj, mert gondolom, javításra sem jut majd túl sok. Az állapotot persze hozzáértő ember állapítsa meg! Swiftből kifoghatsz egy 15 éves jó példányt ebből a pénzből.
2018. jan. 24. 15:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Swiftet javaslom.

Igaz, nem szervós, de nem nehéz tekerni a kormányt.

Olcsó, igénytelen, strapabíró, keveset fogyaszt.

(az enyém most 20 éves, 5 éve hajtom, ingázok vele)

Ha lehet, légkondist vegyél. Ez az egyetlen tanácsom.

2018. jan. 24. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az autónál nem csak a vételár lesz a kiadás, később is kell költeni rá - ezzel számolj
2018. jan. 24. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:

1. kommentelő: Elírtam nem 2-es Golf hanem 3-as és 4-es amit néztem :) azokból már ki lehet fogni jó példányokat?

2. kommentelő: mindenképp légkondisat próbálok meg szerezni :)

3. kommentelő: ezzel tisztában vagyok ezért is írtam hogy körülbelül nyár közepén tervezek kocsit venni addig gyűjtögetek még :)

4. kommentelő: megnézem a többit is köszi :)

2018. jan. 24. 17:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Brava, Astra G
2018. jan. 24. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondhatunk mi akármit, úgyis BMW lesz.
2018. jan. 25. 16:30
 8/14 A kérdező kommentje:
7. kommentelő: Miért lenne BMW? Nekem az szóba se jött mert ahogy elnézem ha vennék olyat 500 ezerért és az egész kocsi egy roncs milliókat is rákölthetek, szóval hanyagolom a BMW-t :)
2018. jan. 25. 19:49
 9/14 anonim ***** válasza:

No, akkor tisztelet a kivételnek, azaz Neked.

Hogy a kérdésre válaszoljak, egy Astrát javasolok ennyi pénzért.

2018. jan. 26. 05:25
 10/14 A kérdező kommentje:
9. kommentelő: Köszi :) Én is szemezgettem az Astra-val főleg az F-el csak nem tudom mennyit érdemes rááldozni mert van olyan hasznaltauto.hu-n ami 200 ezer és van ami 400 ezer. :/
2018. jan. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!