Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A japán márkák közül a Toyota...

A japán márkák közül a Toyota miért van az egekig magasztalva Magyarországon, amikor elég puritán autókat csinál?

Figyelt kérdés

A Honda rajongókat megértem, annak a márkának van egyfajta "érzése",majdnem, mint egy BMW-nek, sportos autókat gyártanak és figyelnek az anyaghasználat minőségére.

De a Toyota hájpot nem értem.

Főleg az a vicces, hogy néha Volkswagennel mellé teszik, mint versenytárs.

Könyörgöm, a Toyoták, még az Avensis tele van vacak, zörgő műanyagokkal, ilyet még egy Poloba sem tesz a Volkswagen.

Aztán ott vannak a fedélzeti szolgáltatások, funkciók, kényelmi funkciók, ezeket tekintve baromira elvan maradva a Toyota egy európai középmárkától.

Anyaghasználat területén egy Renault, Peugeot is veri a Toyotát, a Volkswagen meg különösen.

Aztán, normális dízeleket sem tudnak csinálni,pedig az európai piacon erre baromi nagy igény van még mindig.

Nem csoda,hogy nem találja a helyét a Toyota,hogyha nem követi a trendeket.

Például a Land Crusiernél, 2,5 literes dízelblokkból kihoztak 170 lóerőt és ezt mekkora szenzációnak tartják a japánok.

Több, mint 170 lóerőt Európában 10 éve egy 2 literes blokkból hoztak ki, most meg ugyanekkora blokkból 220 lóerő sem nagy erőfeszítés.

Európában nem elég, hogy odadobunk egy autót, amiben van pohártartó meg légkondi, ezen a kontinensen ez kevés.

2018. jan. 6. 13:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
És mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a Toyota fanok mennyire elvakultak: nullára pontoztak le, de engem nem hat meg.
2018. jan. 6. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!