Roli96 kérdése:
Toyota supra mk4 -es milyen árban mozog magyarországon?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 13:13
1/14 anonim válasza:
újjonnan? kb 9-10 millió..de 120e. km-el már 6,5 millióért is kapsz.
2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
én láttam már 1 m ft körül csak nem értettem hogy miért csak annyi
2014. jún. 19. 15:55
4/14 A kérdező kommentje:
kitudja, mk3 asat tudok 800 000 ft ért de az mk4 es az igazi :)
2014. jún. 21. 00:40
5/14 anonim válasza:
Értelmes állapotban 5 millió alatt felesleges keresni, de ami olyan, hogy csak menni kell vele az inkább 8 tól felfelé.
6/14 A kérdező kommentje:
kitudja
lehet valaki megunja és pont én veszem meg :D
2014. jún. 23. 13:23
7/14 anonim válasza:
Nekem mk4 suprám van és angliában vettem átszámolva 1.8m ft-ért. kifogástalan állapotban van. szóval tényleg lehet annyiért venni, igaz jobbkormányos, mondjuk én kint használom, szóval nemzavar. Egyébként ugyanúgy meglehet szokni a jobbkormányt mint a balt
9/14 anonim válasza:
Mi a fake? Ott a nevem ha nem hiszed el megnézheted nyugodtan facebookon kismajom....
10/14 A kérdező kommentje:
a jobbkormányos olcsobb azt tudom de magyarországon nem igen lehetne használni mert akkor előzni se lehet mert nem látom az utat sajna, szóval csak bal kormányos lenne jó
2014. júl. 1. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!