Autóhitel visszafizetés túl drága?
Figyelt kérdés
Egy 2017-es Suzuki Swift-et szeretnék "felvenni".
25 éves kezdő programtervező-informatikus vagyok.
Havi fizetésem (Szabolcsban) 190.000 HUF.
Az autó ára 3.500.000 lenne.
A hitel 27%-os. Havi 69.598 HUF.
Szerintetek megéri?
A munkahelyemtől 30 km-re lakom. Napi ingázás busszal. De már ettől kimerült vagyok. Nincs, és nem is volt soha autóm.
2017. dec. 22. 18:04
21/24 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam, sokáig akartam új autót. Oké hogy legalább 10 évre megoldódna az autó kérdés meg nem kéne attól félni hogy vajon hogyan vágják át a használttal. Nekem volt előtte egy hitelem így tudom hogy milyen rossz az amikor megkapod a fizut és egyből a harmadát el is veszi a bank. Azóta nekem is majdnem a duplája lett a fizum (3 év) így az utolsó évben nem volt annyira megterhelő a hitel. Végül én is a józan ész mellett döntöttem és az önerőre szánt összegből vettem jó állapotú használt autót márkakereskedésből (murvás-bódés kereskedőket meszire kerüld el). Így tudok gyűjteni házra és családalapításra. Autó hitellel még legalább 5-6 évig nem tudnék elköltözni otthonról.
22/24 anonim válasza:
Na, a hülyegyerek aki 190 et keres, de egy 3 és fél millás autó kell neki ÚJONNAN hitelből. Ilyen balfasz még én sem lennék komolyan.. Aztán rinyálsz hogy adósságba verted magad. Amugy milyen autó kell neked 3 és fél milláért újonnan? Baszod 1 milláért veszel egy fasza 3 literes v8 audit ami szinte már sportautó.. és hiddel nem azért beszélek csúnyán mert bunkó vagyok hanem hogy hassak rád..
24/24 anonim válasza:
Most nézem.. Swiftért 400 ezret sem adnék... Ütközöl összecsomagol a kocsi vele együtt. Jesszus.. még ha audit akarnál 3 és fél-ért, de swiftet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!