Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg így van, avagy csak...

Tényleg így van, avagy csak mondják?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 3 hónapja vettem egy deichmannos cipőt, de már mind a kettőnek leválik az orra, hátul a talpa is.

Visszaszeretném vinni és visszakérném a pénzt, de azt mondják, hogy biztos nem kapom vissza, sőt le se vásárolhatom, majd ott megragasztják.

De ez tényleg így van?

Mármint szétesik a cipőm, jó, lehet nem volt olyan nagyon drága (6-7000ft), de akkor is sokkal többet vártam tőle és egy agyonragasztott cipő nem tudom meddig bírja.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy szerintetek visszaadják a pénzemet? :(

Már kinéztem egy tök jó cipőt egy másik boltban és kellene hozzá ez a pénz. :(

2015. jún. 25. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Deichmann egy nagyon szemét cég ilyen szempontból, mert amíg javíthatónak vélik, addig javítják a lábbelit és nem adják vissza az árát.
2015. jún. 25. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az árát semmiképp nem adják vissza, hanem megjavítják, ha nem lehetséges akkor kapsz egy újat.
2015. jún. 25. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban javítás, másodsorban csere. Ez még a törvény szerint is így van, nincs ebben semmi szemétség.

Ha előre lehetetlennek tűnik megjavítani, akkor azonnal csere. Ezt ők döntik el.

2015. jún. 25. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így van, a vicc az, hogy nálam elszakadt szandál pántja, megragasztották úgy hogy 10 perces séta után újra elszakadt. Elvittem újra, erre közölték, hogy hozzak papírt róla, hogy nem az én hibámból szakadt el. Persze pénzért kell csináltatni a papírt. pff

Elvittem cipészhez, 300 ft-ért megragasztotta, 1 évig még jó volt, pont tegnap vittem újraragasztani.

2015. jún. 25. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jahm viszont 6 hónapon belül, ha javíthatatlan, akkor kötelesek cserélni, vagy pénzt visszaadni. Én visszakaptam a pénzemet egyszer.
2015. jún. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!