Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy álom az ideálom? Avagy hogyan mondjak le arról, akit
szeretek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi. Persze, mindig van egy pasi. :) Nagyon jóképű, középmagas, sötét hajú, szép szemű, szép a szája, mindene. A stílusa tökéletes, legalábbis nekem. :) Évek óta ismerem, jobban, mint kéne ;) szexelni járunk össze, ezer éve. Neki is én vagyok az ideál, de annyira sokat dolgozik (de tényleg! jól ismerem) hogy nagyon kevés ideje van rám. Ezért is csak szexelünk, ami tökéletes! Mostanra meguntam a szitut, látom már, hogy ebből sose lesz több, de nem tudom őt elengedni. A gond csak az, hogy annyira összepasszolunk, de komolyan, én olyat még nem láttam! Mindketten elég speckó személyiségek vagyunk, szerintem száz év alatt sem találok még egy embert, aki így illik hozzám. Mit tegyek? Hagyjam őt és próbálkozzak, vagy törődjek bele, hogy a kapcsolatunk sehova se vezet, és élvezzem az időt, amit együtt töltünk? (Két hetente egy fél nap.) 30-as nő.
Ha ennek a pasinak is ugyan ezt jelentenéd-mint neked a pasi, már régen együtt lennétek, a tenger munkája mellett.
Hallottál már ingyen prostiról? no az vagy neki.Spórólsz neki úgy cca havi 40 eFt-ot.
2013. jan. 26. 11:04
2/52 anonim válasza:
ezt neked kell érezni,hogy kielégít-e ez a minimális idő,amit együtt töltötök.a másik fele meg az,hogy lehet,csak te érzed,azt,hogy nem tudod elengedni,de ő nem.talán tisztáznotok kéne a helyzetet,hátha még jó is kisülhet belőle.amúgy személy szerint én nem tudnék így lenni.akkor úgy érezném magam,hogy csak szexre kellek,és két hetente elővesznek.
2013. jan. 26. 11:06
3/52 ASOT válasza:
Az 1-esnek ebben igaza van: "Ha ennek a pasinak is ugyan ezt jelentenéd-mint neked a pasi, már régen együtt lennétek, a tenger munkája mellett. "
2013. jan. 26. 11:07
4/52 A kérdező kommentje:
Ingyen prosti :))) Túlzás nélkül mondhatom, hogy a srác akárkit megkaphatna, annyira jóképű, ráadásul a legjobb szexpartner, akihez valaha közöm volt, szóval nem érzem prostinak magam. :) A személyes vonzereje épp az, amitől kellemetlen az egész, emiatt nehéz lemondanom róla. És igen, valóban, neki kevesebbet jelentek, mint amennyit ő nekem, bár ennek az okát nem találom.
2013. jan. 26. 11:08
5/52 anonim válasza:
4
Mondok én neked valamit:
Kész életveszély mostanság egy idegennel lefeküdni. Mert nem tudhatod, hogy egészséges-e, vagy egy 2 lábon járó vírus.
pl.
De sorolhatnám.
Hidd el lehet, hogy fáj, sőt biztos, de te ennek a pasinak nem vagy több-mint egy kész ...(hagy ne irjam ki).
2013. jan. 26. 11:10
6/52 A kérdező kommentje:
2-es, igazából ő az, aki mindig újra akarja kezdeni, többször eltűntem már az életéből, de olyan vadul nyomozott utánam, hogy mindig megtalált. Ha nem jelentkezek egy-két napig, már mindenhol keres, aggódik értem. Ő tüzelt fel engem, az elején tartózkodó voltam. 10 éve ismerjük egymást. Igaz volt fél év, hogy nem találkoztunk, én elköltöztem, nem kerestem őt, de aztán rám talált.
2013. jan. 26. 11:11
7/52 anonim válasza:
Neki van családja? Barátnő, feleség?
2013. jan. 26. 11:11
8/52 anonim válasza:
Azt hittem max 25 vagy?
Jobb ha dobod, mert ezt a férfit csak te szereted. Szerinted egy férfinak elég egy nőből kéthetente fél nap, ha szereti?
Akkor senki se nősülne...
Én rögtön kezdenék keresni egy társnak valót, ezt a szédítőt meg addig használnám, amíg nincs jobb.
Hogy akarsz családot? Hogy akarsz gyereket?
Neked jó lesz ha ő egyszer beállít azzal, akit szeret-mert tuti van valakije-és rájössz, hogy feláldoztad az életed egy gazemberért.
Mert hiába néz ki jól, dologzik sokat, ez egy gazember.
2013. jan. 26. 11:12
9/52 ASOT válasza:
Szerintem:
Neki jó így neked nem. Ha neki jönne valaki akkor pápá lenne neked.
De ő sosem akar veled komoly kapcsolatot majd a jövőben sem. Neki ez jó így, és elég.
Viszont, te kapcsolatot akarsz, pasit gyerekeket szilvafát amiről a férjed leszedi a szilvát te meg befőzöd közben omnia kávét isztok...
De amíg ő így van neked akár csak heti 1 szex vagy csak kommunikáció vagy csak találkozások, nossss addig te nem fogod tudni kinyitni a szemed és nem fogsz találni soha mást mert észre sem fogsz venni senkit aki kicsit is közeledne hozzád, ez egy bilincs!
2013. jan. 26. 11:12
10/52 A kérdező kommentje:
53-as, nem idegen ő nekem, de egyébként mindig gumit használunk.
Tudjátok, az a fura, hogy olyan érzésem van, mióta megláttam őt, hogy nekünk dolgunk van egymással. Pedig 10 éve, mikor először találkoztunk, semmit se tudtam róla, de azóta azt érzem, hogy a másik felem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!