Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy álom az ideálom? Avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy álom az ideálom? Avagy hogyan mondjak le arról, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi. Persze, mindig van egy pasi. :) Nagyon jóképű, középmagas, sötét hajú, szép szemű, szép a szája, mindene. A stílusa tökéletes, legalábbis nekem. :) Évek óta ismerem, jobban, mint kéne ;) szexelni járunk össze, ezer éve. Neki is én vagyok az ideál, de annyira sokat dolgozik (de tényleg! jól ismerem) hogy nagyon kevés ideje van rám. Ezért is csak szexelünk, ami tökéletes! Mostanra meguntam a szitut, látom már, hogy ebből sose lesz több, de nem tudom őt elengedni. A gond csak az, hogy annyira összepasszolunk, de komolyan, én olyat még nem láttam! Mindketten elég speckó személyiségek vagyunk, szerintem száz év alatt sem találok még egy embert, aki így illik hozzám. Mit tegyek? Hagyjam őt és próbálkozzak, vagy törődjek bele, hogy a kapcsolatunk sehova se vezet, és élvezzem az időt, amit együtt töltünk? (Két hetente egy fél nap.) 30-as nő.

2013. jan. 26. 10:59
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Akkor azt gondoltam, hogy jó lesz így, már látom, hogy a jelenlegi páromat felruháztam olyan tulajdonságokkal, amikkel nem rendelkezik, és nagyon különbözőek vagyunk. :( Persze tudom, ez gyakran előfordul, nem meglepő fordulat. A gyerekeink szép, okos gyerkőcök, ő pedig jó apa, tehát azt nem bántam meg, hogy gyereket vállaltam vele. De azt bánom, hogy nem voltam soha őszinte hozzá, azt szégyellem.
2013. jan. 26. 11:50
 32/52 anonim ***** válasza:

31

Te szegény, ha tudnád mi a valóság, igen elcsodálkoznál:DD

De maradj meg ebbéli hitedben:)

2013. jan. 26. 11:53
 33/52 ASOT ***** válasza:

Szóval ő inkább egy jó barát és lelkitárs az életedben mintsem férfi, vagy pasi.

És a gyermekeid szuper apja.

csak ez nem elég...

biztosan szépen felnőnek a gyermekeitek, eltelnek majd az évek ő foglalkozik velük gondoskodik rólatok, teát , kávét főz, megcsókol felveszi a kockás kötött mellényét elmegy dolgozni és telnek az évek.

Te meg takarítasz főzől várod haza majd azon gondolkozol közben h milyen szép élet is lenne az ha "Ő lenne az a pasi"

2013. jan. 26. 11:57
 34/52 A kérdező kommentje:
ASOT, ez pontosan így van, ahogy írod! Na jó, kötött mellénye nincs. És azt hiszem egész életemben arra fogok gondolni, milyen más lenne, ha Ő lenne az, akiről gondoskodhatok, akinek főzhetek, akinek boldoggá tehetem a napjait. A legszomorúbb, hogy a párom is rájött már, hogy nem illünk egymáshoz (az első években igyekeztem olyan lenni, amilyennek ő szeretne látni) és egyre távolabb kerülünk egymástól lelkileg. És sajnálom őt, mert boldogabb lehetne valakivel, akinek tényleg ő kell.
2013. jan. 26. 12:00
 35/52 anonim ***** válasza:
Hát, én értem mit érzel. És azt nem értem miért nincs bűntudatod. Nem a férjed miatt, hanem a gyerekeid miatt. Én nem beszélnék anyámmal, ha ilyet tenne. És ezt komolyan mondom. Sőt magamat ismerve ott tennék neki keresztbe, ahol tudok. Nem a férjed fog utálni, ha ez kiderül, hanem a gyerekeid. Nem hiszem, hogy megéri. Főleg nem egy olyan pasiért,aki csak felpróbálni tud téged, de otthonra már sosem kellettél.
2013. jan. 26. 12:02
 36/52 anonim ***** válasza:
jot szeretkezni olyannal akivel minden passzol.....ááááigen. én is igy vagyok. és remek..dolog kedves figyelmes 4!!!! imádom!!!!!
2013. jan. 26. 12:06
 37/52 A kérdező kommentje:
A gyerekek kicsik még, remélem mire nagyobbak lesznek, el tudom dönteni, hogy mit akarok. De igen, félek ettől, amit írsz. Bűntudatom nincsen, azt most hosszú lenne leírni, hogy miért nincs.
2013. jan. 26. 12:07
 38/52 anonim ***** válasza:

Azt értem, hogy a férjed iránt miért nincs bűntudatod, de azt nem, hogy a gyerek miatt miért nincs.

Teljesen mindegy hogy döntesz, vagy a megcsalás miatt fognak elítélni, vagy azért, hogy elhagytad azt, aki az édesapjuk.

Mindegy, én nem ítélkezem, de a helyedben pontot tennék a történet végére. Vagy vele, vagy nélküle.

2013. jan. 26. 12:09
 39/52 anonim ***** válasza:

Szia, sok mindennel talalkoztam mar az eletben. Azt gondolom, hogy csak Te erzed azt, hogy ennyire osszepasszoltok, O nem. Ha azt erezne egybol elkotelezte volna magat melletted. Nem erdemes olyan busz utan futni ami nem vesz fel.

Azt irod O az igazi, a tokeletes. Viszont egy hatalmas hibat nem veszel eszre, ami miatt nem O az igazi Neked: csak sexre kellesz neki.

Kezdj el vegre elni, a jelenben! Te mindig csak varsz es varsz, a jovoben elsz. Eleted vegen ha visszatekimtesz csak egy urt fogsz latni.

2013. jan. 26. 12:11
 40/52 A kérdező kommentje:
Igazad van. Lehetne bűntudatom a gyerekek miatt. Egyelőre nincs, feltételezem azért, mert nem éreznek ebből semmit. Még. Bár sajnos az édesapjukkal nyilvánvalóan nem maradunk együtt örökké, csak az a kérdés, ki lép ki előbb a látszatkapcsolatból. (Igen, szeretnék nem én lenni az, aki kilép...)
2013. jan. 26. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!