Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy álom az ideálom? Avagy hogyan mondjak le arról, akit szeretek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi. Persze, mindig van egy pasi. :) Nagyon jóképű, középmagas, sötét hajú, szép szemű, szép a szája, mindene. A stílusa tökéletes, legalábbis nekem. :) Évek óta ismerem, jobban, mint kéne ;) szexelni járunk össze, ezer éve. Neki is én vagyok az ideál, de annyira sokat dolgozik (de tényleg! jól ismerem) hogy nagyon kevés ideje van rám. Ezért is csak szexelünk, ami tökéletes! Mostanra meguntam a szitut, látom már, hogy ebből sose lesz több, de nem tudom őt elengedni. A gond csak az, hogy annyira összepasszolunk, de komolyan, én olyat még nem láttam! Mindketten elég speckó személyiségek vagyunk, szerintem száz év alatt sem találok még egy embert, aki így illik hozzám. Mit tegyek? Hagyjam őt és próbálkozzak, vagy törődjek bele, hogy a kapcsolatunk sehova se vezet, és élvezzem az időt, amit együtt töltünk? (Két hetente egy fél nap.) 30-as nő.2013. jan. 26. 10:59
51/52 A kérdező kommentje:
Nyilván keversz mással. Még soha senkit nem kértem privát írására, ez az első, ez is csak azért, mert most már kíváncsi vagyok, kivel-mivel keversz engem!
2013. jan. 26. 13:56
52/52 anonim válasza:
Valaki tényleg belinkelhetné miről van szó, én sem vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!