Sokakat miért zavar, hogy sok az "elektronika" egy kocsiban?
Személy szerint, én pont azokat az autókat szeretem, amik tele vannak kütyükkel pakolva.
Az első autóm egy Laguna II volt, pont azért vettem meg, mert a használt piacon kitűnt a konkurensek közül.
Most egy Mazda hatost hajtok, 7 éves, de ebből is direkt olyat vettem, ami mindent tud.
Nem volt egyszerű.
A Laguna után minden olyan autó gagyinak tűnik, ami slusszkulccsal indul és nincs benne szabad kéz funkció.
A Mazdát nem volt egyszerű megvenni, ugyanis nem volt gyakori a magasan felszerelt példány.Bár, a futurisztikus külseje is megfogott.
Kell szervizbe hordani, igen, de minden normális autót kell.
Én sokat utazok vele, kellenek a funkciók bele nem elég csak annyi,hogy gurul meg gombnyomásra feljön az ablak.
"Ellenben a fél fokonként állítható üléshőmérséklet rohadtul nem érdekel, egy sima klíma elég nekem amin fokonként beállíthatom a hőmérsékletet és oké, nem kell több zóna se bele. Se automata tompított, se automata esőfigyelő szenzor."
Neked. Nekem lehet már kell. És tegyük fel a te autódban is benne lennének ezek a dolgok, mi hátrányod származik belőle? Max nem használod ezeket a dolgokat. Ettől nem lesz drágább az autó fenntartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!