Peugeot 406-ost szeretnék venni, mert tetszik! Több infót tudnátok adni róla? Fogyasztás, alkatrészek stb. Es mi az amit mindanak rá hogy elektronika hibásak?
Peugeotok közül ez valamiért rohad is, pedig a többire nem nagyon jellemző.
Meg minél nagyobb egy peugeot/citroen, annál biztosabb, hogy bszarik a hátsó hídja.
ez a 406 eleg regi
szerintem inkabb 407
most vettem egy peugeot tipusu autot
hallottam hogy az elektronika hiabas de azt hittem ez valami rosszmaju sztereotipia
nem az .... sajnos tenyleg nagyon erzekeny
1 honap alatt 1 kezem keves hogy megszamoljam hany elektronikai bigyo romlott el benne
Ha jól tudom, a 406-os már nem a problémás hátsó felfüggesztéssel készült, de érdemes jobban utána nézni.
Apósomnak van szalonban vett, full extrás 406-osa. Jövőre lesz 20 éves.
Jelenleg kevesebb, mint null extrás, azaz az alapfunkciók közül sem megy minden. Pl. klíma, elektromos ablakemelők, ülésfűtés, cd, rádió, immobiliser, riasztó, központi zár, sebesség mérő, ezek már mind tönkrementek.
Fogyasztását kérdeztem, de nem tudta megmondani, munkás autó, tankolni kell ha kell, mert mennie kell. A km óra úgysem mér már pár éve, így nem is lehet megmondani :-)
Alkatrész árakra még sosem volt panasz. Neki 2.0-s benzinese van. Újkorában igen erős volt, de így elhanyagoltan is húzza még magát. Motorikusan nem problémás.
4-es, igazad van, tényleg nem olyan a felfüggesztése, két lengőkar van már.
Úgy látszik ez már nagyon prémium autó volt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!