Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokakat miért zavar, hogy sok...

Sokakat miért zavar, hogy sok az "elektronika" egy kocsiban?

Figyelt kérdés

Személy szerint, én pont azokat az autókat szeretem, amik tele vannak kütyükkel pakolva.

Az első autóm egy Laguna II volt, pont azért vettem meg, mert a használt piacon kitűnt a konkurensek közül.

Most egy Mazda hatost hajtok, 7 éves, de ebből is direkt olyat vettem, ami mindent tud.

Nem volt egyszerű.

A Laguna után minden olyan autó gagyinak tűnik, ami slusszkulccsal indul és nincs benne szabad kéz funkció.

A Mazdát nem volt egyszerű megvenni, ugyanis nem volt gyakori a magasan felszerelt példány.Bár, a futurisztikus külseje is megfogott.

Kell szervizbe hordani, igen, de minden normális autót kell.

Én sokat utazok vele, kellenek a funkciók bele nem elég csak annyi,hogy gurul meg gombnyomásra feljön az ablak.

2017. dec. 14. 21:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

#4, a te tájékozatlanságod meg abban rejlik, hogy nem értesz az autószereléshez, és szánalmassá is teszi a dolgot, hogy olyanban ülsz, amin a mérnökök, gyártók jókat röhögnek, mekkora gagyi szar.

A mai autógyártás semmi másról nem szól, csak olcsón kihozni valamit x összegből, meg betartani a környezetvédelmi előírásokat. És lehetőleg bírja 3 évig.

Ennyi, nem több.

2017. dec. 15. 03:28
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekem az a fő bajom ezekkel, hogy bármi baja van, akkor vihetem szervízbe.

Egyébként meg nem nyűgöznek le ezek az újítások. Nekem sokkal nagyobb örömet tud okozni, hogy otthon meg tudok javítani rajta szinte bármit, mint az hogy kinyalja a s*ggem.

2017. dec. 15. 04:09
 13/23 D. Brasco ***** válasza:
74%
Azért mennyire aranyos hogy a kérdező menőzik,hogy a 7eves mazdában van ülés hűtés........ami egyébként also hangon 20 éves találmány és még egy szutyok w210-es merciben is van ilyen.......es igazából ott sem meg a mazdaban sem ér semmit!
2017. dec. 15. 08:06
 14/23 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező, ha beszélnél ennek a Vel Satisnak a gazdájával, megváltozna a véleményed a kulcs nélküli indításról, és a felesleges elektronikai bizbaszokról:

[link]

[link]

Meghülyült a tempomat, a motort leállítani nem tudta, a kocsi pedig 200 felett száguldott az autópályán.

Elárulom: ezekben a szarokban a START/STOP gomb is szoftveres, szóval ha baj van, vagy lefagy, nincs olyan eszközöd, amivel a motorvezérlőt (és ezzel a _BENZINSZIVATTYÚT_ is) áramtalanítani tudod, és ebből lehetnek még csúnya dolgok egy baleset esetén.

2017. dec. 15. 10:06
 15/23 anonim ***** válasza:

Minél több elektronikát tartalmaz az autó, annál több a hiba lehetősége, ami a gatyádból is ki fog venni anyaggilag.

Valamelyik áramkör elszáll / meghibásodik, akkor egyből ajánlják a cserét több száz ezer Ft-ért. Persze ha van rá pénzed, megveszed, de az átlag magyar embernek nincs.... marad az eladás.

Elég sok ismerősöm dolgozik az Audi-nál és kivétel nélkül mindegyik szennyezi, mocskolja a típust, egyiknek sem Audival jár. Vajon miért?

2017. dec. 15. 11:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Felesleges ez a kérdés mert úgysem értenéd meg azoknak az álláspontját akik utálják a sok elektronikát, mert te magad rajongsz érte. Nem mondom, én is szeretem ha egy autóban van sok kényelmi extra, de nyomaszt annak lehetősége hogy meghibásodhatnak.
2017. dec. 15. 13:17
 17/23 anonim ***** válasza:

az en kocsim annyira fapados hogy kozponti zar sincs benne

de elektromos ablakemelo se

pont ezert vettem

amugy 15 eves

nincs ami pluszba elromoljon benne

igy is eleg sok dolog elromlik, ha ezek a bizbasz dolgok is meglennenek, minden heten a szervizben lenne

2017. dec. 15. 13:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Ejj olvasva ezeket mindjárt meg a kormányt is kiszerelem a kocsiból nehogy tonkremenjen :))
2017. dec. 15. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:

"a te tájékozatlanságod meg abban rejlik, hogy nem értesz az autószereléshez, és szánalmassá is teszi a dolgot, hogy olyanban ülsz, amin a mérnökök, gyártók jókat röhögnek, mekkora gagyi szar. "

Az előző full extrás Audi A6-om is 350 ezer kilóméterrel lett eladva, hibátlan volt mindvégig, tökéletes technika. Azon biztos nem nemvet senki, pedig olyan kütyük voltak benne, hogy az eszed megáll.

2017. dec. 15. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Én örülök nekik, de csak azoknak amik hasznosak is. Tolatóradar, holttérfigyelő, abroncsnyomás figyelő, multimédiás kormány stb., ezek hasznos kütyük.

Ellenben a fél fokonként állítható üléshőmérséklet rohadtul nem érdekel, egy sima klíma elég nekem amin fokonként beállíthatom a hőmérsékletet és oké, nem kell több zóna se bele. Se automata tompított, se automata esőfigyelő szenzor.

2017. dec. 15. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!