Cigányok vették meg a kocsimat, és most rám akarnak szállni, mert állítólag elromlott a kocsi miután elvitték, járt már így valaki?
Régi trükk,csupán le akarnak húzni egy kis zsetonnal.
Először is: cigánnyal nem üzletelünk,nem veszünk tőle semmit és nem adunk el neki semmit.Telefonon 99% valószínűséggel ki lehet szűrni a jellegzetes beszéd és hanglejtés alapján ha cigány van a vonal másik végén.Személyes találkozót kizárólag nappal nyilvános helyre szervezünk min. 1 de inkább 2 ember legyen még veled.Ha mégis cigányok jelennének meg közlöd velük,hogy most kaptál egy telefont az autóra,áraban elviszik,így sajnos nem tudsz engedni belőle egy forintot sem.Mivel a cigány nem tudja félárra leadkudni így nem fogja megvenni,az meg,hogy honnan jöttek pont le kell sz.rni.
A jelen esetre visszatérve,az okmányirodába és a biztosítónál azonnal jelentsd le az eladást,a kedves vevővel meg közöld,hogy az adásvétel részedről lezártnak tekinted.Pont.
# 17!
Az rendben van, csak ugyebár először arra írtad, hogy nem szabad házhoz hívni őket, mikor a kérdező említette, hogy tudják hol lakik.
Erre írtad, hogy Tesco parkolóba stb kell hívni őket.
Másrészt, ha autót jönnek nézni, az ritkán szokott a lakásban lenni. Oda nem invitálom be őket, ez evidens. Általában udvaron, vagy az utcán a ház előtt szokott lenni az eladó autó. Legalábbis eddig én ilyennel találkoztam. Ott pedig hiába tart szóval az egyik, a másik kettő nézegethet amit akar, csak annyit lát mintha amúgy is arra sétálnának az utcán.
Igaz autót még nem, de sok egyebet adtam el Vaterán kerszetül többek között romáknak is, úgy hogy eljöttek a cuccért. A kapuban megnézték az árut, fizettek és elköszöntünk egymástól. Sosem volt ebből gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!