Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cigányok vették meg a kocsimat...

Cigányok vették meg a kocsimat, és most rám akarnak szállni, mert állítólag elromlott a kocsi miután elvitték, járt már így valaki?

Figyelt kérdés
A kocsinak semmi baja nem volt, megírtuk az adásvételit, elvitték, majd másnak hívott a pasi, hogy a kisunokája majdnem karambolozott, mert elszállt a fél hazafelé, és valahogy biztos meg tudjuk beszélni, ő nem akar ügyvédhez menni.. Na itt mondtam hogy mennem kell, majd visszahívom.. De nem tudom mivel lehet lerízni ilyenkor őket? Félek, hogy bosszút állnak.. A kocsi amúgy olcsó volt, 200 alatt.. Járt már így valaki? Tudják sajnos hogy hol lakok, mert innen vitték el a kocsit. Mit lehet tenni, amivel tényleg leszállnak rólam..?
2017. nov. 27. 19:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem akarok cigányozni, nekem is vannak tök normális cigány barátaim. De a mentalitás az mentalitás.
2017. nov. 28. 09:55
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Régi trükk,csupán le akarnak húzni egy kis zsetonnal.

Először is: cigánnyal nem üzletelünk,nem veszünk tőle semmit és nem adunk el neki semmit.Telefonon 99% valószínűséggel ki lehet szűrni a jellegzetes beszéd és hanglejtés alapján ha cigány van a vonal másik végén.Személyes találkozót kizárólag nappal nyilvános helyre szervezünk min. 1 de inkább 2 ember legyen még veled.Ha mégis cigányok jelennének meg közlöd velük,hogy most kaptál egy telefont az autóra,áraban elviszik,így sajnos nem tudsz engedni belőle egy forintot sem.Mivel a cigány nem tudja félárra leadkudni így nem fogja megvenni,az meg,hogy honnan jöttek pont le kell sz.rni.

A jelen esetre visszatérve,az okmányirodába és a biztosítónál azonnal jelentsd le az eladást,a kedves vevővel meg közöld,hogy az adásvétel részedről lezártnak tekinted.Pont.

2017. nov. 28. 10:02
 23/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt kellett volna tennem, már mindegy. Én vagyok a naív, fel sem merült bennem, hogy kik lehetnek.. Már mindegy, megtörtént, tanultam belőle, amúgy sosem szoktam eladni-venni semmit senkinek-senkitől, ezért sem volt tapasztalatom.. De köszi a választ.
2017. nov. 28. 10:09
 24/26 anonim ***** válasza:

# 17!

Az rendben van, csak ugyebár először arra írtad, hogy nem szabad házhoz hívni őket, mikor a kérdező említette, hogy tudják hol lakik.

Erre írtad, hogy Tesco parkolóba stb kell hívni őket.

Másrészt, ha autót jönnek nézni, az ritkán szokott a lakásban lenni. Oda nem invitálom be őket, ez evidens. Általában udvaron, vagy az utcán a ház előtt szokott lenni az eladó autó. Legalábbis eddig én ilyennel találkoztam. Ott pedig hiába tart szóval az egyik, a másik kettő nézegethet amit akar, csak annyit lát mintha amúgy is arra sétálnának az utcán.

Igaz autót még nem, de sok egyebet adtam el Vaterán kerszetül többek között romáknak is, úgy hogy eljöttek a cuccért. A kapuban megnézték az árut, fizettek és elköszöntünk egymástól. Sosem volt ebből gond.

2017. nov. 28. 11:33
 25/26 anonim válasza:
Hasonlóképpen jártam én is, csak annyi különbséggel, hogy egy hangfalat adtam el egy roma származásúnak, de Adásvételi nélkül. Volt rá még 2-év garancia.. Másnap a srác felhívott, és szószerint azt mondta, hogyha (túlhajtsa), és ezáltal megy tönkre nála, akkor meg kell oldanom a kicseréltetését, csak ezzel az a gond, hogy a garanciára nagy betűkkel fel van írva, hogyha nem rendeltetésszerűen használják, akkor nem áll módukban javítani, illetve kicserélni.
2018. jan. 24. 20:21
 26/26 anonim válasza:
100%
Ezeket az ótvar, büdös CIGÁNYOKAT kerülni kell!!! Vegyenek kocsit a maguk fajtájából, te meg máskor MAGYARNAK,FEHÉRNEK add el! :)
2018. febr. 11. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!