Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cigányok vették meg a kocsimat...

Cigányok vették meg a kocsimat, és most rám akarnak szállni, mert állítólag elromlott a kocsi miután elvitték, járt már így valaki?

Figyelt kérdés
A kocsinak semmi baja nem volt, megírtuk az adásvételit, elvitték, majd másnak hívott a pasi, hogy a kisunokája majdnem karambolozott, mert elszállt a fél hazafelé, és valahogy biztos meg tudjuk beszélni, ő nem akar ügyvédhez menni.. Na itt mondtam hogy mennem kell, majd visszahívom.. De nem tudom mivel lehet lerízni ilyenkor őket? Félek, hogy bosszút állnak.. A kocsi amúgy olcsó volt, 200 alatt.. Járt már így valaki? Tudják sajnos hogy hol lakok, mert innen vitték el a kocsit. Mit lehet tenni, amivel tényleg leszállnak rólam..?
2017. nov. 27. 19:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
a haverod végül hogy szabadult meg tőlük?
2017. nov. 27. 20:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem nem lenne szimpatikus a vevo vagy latnam, hogy problemas emberek jottek megnezni az autot akkor annyit mondanek, hogy van mas erdeklodo is vagy bocs, de megse adjuk el vagy egyik regi haver megveszi stb. tobb lehetoseg van. Ha pedig eroszakoskodnanak es azzal jonnek, hogy ők messzirol jottek akkor kifizetem az uzemanyagot es ennyi. En 1 forintot nem fizetnek nekik, mond azt, hogy jelentsenek fel. Ha fenyegezoznenek akkor mond azt, hogy a beszelgetest felvetted es te jelented oket fel.
2017. nov. 27. 20:46
 13/26 anonim ***** válasza:
64%
Azt irtad, hogy messzirol jottek es olcso auto volt. Szerintem nem fognak ők utazgazni a bosszu miatt. Ahogy irtam elobb ha nem tudod oket lerazni mind azt , hogy jelentsenek fel nyugodtan. Szerintem itt ennyivel le is zarodna a tortenet.
2017. nov. 27. 20:49
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

"A másik aranyszabály h soha ne a házadhoz hívd őket,beszélj meg egy tesco,aldi benzinkút parkolót stb soha ne hívj senkit oda."

Sokra nem mész vele. Az adásvételi szerződésben benne vannak a személyes adataid. Többek között a lakcímed is.

Vagy oda hamis adatokat írsz be?

2017. nov. 27. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A lenyeg,hogy nem kell befosni.

Regen en is befostam bar azok nem voltak ciganyok de megis befostam a fenyegetesre. Aztan megbantam mert csak bloff volt a egesz.

2017. nov. 28. 00:54
 16/26 A kérdező kommentje:
jolvan köszi a hozzászólásokat, kicsit megnyugodtam. ma megyek okmányirodába, tegnap már nem értem oda. remélem még nem késő.. dehát az adásvételin ott a dátum végülis.
2017. nov. 28. 05:59
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
#14. Nem írok be hamis adatokat,sokra megyek vele igen,mert ha odahívom és beengedem tuti amíg az egyik szóval tart a kocsinál a másik kettő körül is néz még nem figyelek,ha hívatlanul odajönnek eleve zárt kapukat találnak és még ha be is hatol azzal már bűncselekményt követ el. Egyébként ezek csak nagyrészt ijesztgetnek,telefonon nyomast gyakorolnak de nem ér nekik annyit h komolyabb dolgot is csináljanak,ha nagyon nem engedsz keresnek mást.
2017. nov. 28. 07:57
 18/26 A kérdező kommentje:
hát most megpróbálok mindent, megvan a felvétel a telefonbeszélgetésől, ahol mondja, hogy nem kell garacia, igaz sajnos ezt végül nem írtuk bele a szerződésben, de akkor is van róla felvételem.
2017. nov. 28. 08:04
 19/26 anonim válasza:
18%

Lusta voltam elolvasni a rasszista f***kalapok hozzászólásait...

A lényeg. Ha rendes adásvételi szerződés köttetett, abban elméletileg van egy hasonló rész, hogy az eladó a vevőt a szgk állapotáról, esetleges hibáról tájékoztatta, a vevő a gépjárművet kipróbált állapotban kívanja a megvenni stb... A papír aláírása után az eladó részéről a "mosom kezeimet" hozzáállás teljesen jogos.Mehettek ügyvédhez, ha akar (úgyse akar, mert nem hülye), neked bajod nem lesz....

-Egy Cigány

2017. nov. 28. 09:32
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi, nem is a jogi dolgoktól félek. Csak attól, hogy nem jön oda hozzánk 6 családtaggal, ha nem fizetek neki?
2017. nov. 28. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!