Ha állítólag minden olasz, francia kocsi sz@r akkor miért vannak tele velük az utak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 16:14
1/16 anonim válasza:
Mert olcsóbbak mint a német vagy japán autók.
2/16 anonim válasza:
Azért én ezt így nem állítanám ....
3/16 anonim válasza:
Ütögess be a keresőbe egy-pár vezető autómárkát . Pld Mercedes SBC problems ...
De kevés lenne az oldal ,hogy gyűjtögessek a tuti márkákból . A 2.0 literes PD motorok ....katasztrófa ..stb (VW )
4/16 anonim válasza:
vannak emberek, akik mindent lenéznek, ami nem a sajátjuk. jelen esetben az autókon megy a keménykedés.
5/16 anonim válasza:
Nincs olyan hogy szarolasz meg opelsosekopel. Alapvetően ár-érték arány van. Amit szervízre költesz az egyiknél, azt kifizetnéd a vételárban a másiknál. Az én Alfámra pl. többet költök mint az előző skodára, ugyanannyiért vettem, de 2x annyi LE, 10-el több légzsák, plusz egy szimfónikus zenekar a motortérben.
6/16 anonim válasza:
Pld az előttem szóló teljesen jó gondolatot fogalmazott meg . Igen kinek mire futja ,és ne feledjük az ember gyarló..:)
7/16 anonim válasza:
ez igy nem igaz. nem minden Olasz francia kocsi szar, csak a 70%uk. a Német/Japán autók sem tökéletesek, csak itt kb 30-40% az arány. A mai napig oda mernék állitani egy 86'-os 123-as 'zőccségesmergát' egy mai francia/olasz tömegautó mellé, nagy összegben mernék rá fogadni hogy a Merci megy többet meghibásodás nélkül. A franciák gyártsanak csak jó illatú parfümöket, az olaszok meg főzzenek finom kajákat.. az autogyártás nem épp nekik való szvsz.
8/16 anonim válasza:
Na végre ! Már jött is egy mergás :))
Bátor a 123-s választása ...
9/16 anonim válasza:
hát csak azért mert ilyenünk volt :D és tudom hogy sosem hagyott ott sehol.. volt 126osunk is, de akkor még tul kicsi voltam arra nem emlékszem viszont ott is mondta anyukám hogy sírt mikor elvitték a ház elől:D helyette vettünk egy lakóautót ami szintén Mercedes volt, és az sem hagyott cserben soha. Hát igen Mercis család vagyunk nem mondom hogy nem vagyok elfogult, talán túlzás is, de az ilyen 'nagy' szériákat mint a MB 123,24,26, E30,36os BMW stb. simán versenybe küldeném bármelyik mai szennyel. (mert félreértés ne essék, ma már nem csak a Fr./ol. kocsik egyre rosszabbak, hanem sajnos a prémium autók is.) a Mai Mercedesek sem a régik már.
10/16 anonim válasza:
Az utolsó mondatoddal egyet kell értsek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!