Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha állítólag minden olasz,...

Ha állítólag minden olasz, francia kocsi sz@r akkor miért vannak tele velük az utak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak kérdem:a 123-as Mercibe mégis mi a hóhér romlott volna el?Klíma,abs,elektromos ablakemelő,esp,turbó vagy mi?
2012. nov. 25. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte szó szerint ugyan ezt a kérdést tettem fel kb. fél éve. Hogyhogy nem láttad a kérés kiírásakor?!
2012. nov. 25. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Hehe, a 123-as merga itt tényleg rossz példa. Egy mai kisautóban is sokszor jóval több és bonyolultabb elektronika van, mint anno a luxusautókban.

Így nincs fair play

2012. nov. 25. 20:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem írt a rendszer, hogy lenen hasonló kérdés!
2012. nov. 25. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
23%

Hát jó én nem azt néztem hogy kávét főzzön meg maszírozza a derekam mig elmegyek a Tescoig hanem hogy lehet a 'régi szar' még 2 besült hengerrel is elvánszorog egy benzinkutig hogy ne a pusztán állj egyedül, mig a az új csodaautó kiirja az error kódot mert 0,001 oktánszámmal rosszabb benzin került bele.. de akkor ottvan egy E124-es példának.. abban benne van minden értelmes extra. (klima,el.ablak stb.) És pont a 124est mondják az utolsó igazi mercedesnek is. Igaz nem masszírozza a herédet 200kmen át de na.. pont annyi extrával van kevesebb benne hogy ne hagyjon ott akárhol az út szélén. Persze egy ilyen is lerohadhat, de jóval kisebb a valószínűsége..

[link]

[link]

(és amúgy a 123as is pont azért jó mert nincs benne 100millio sz*r amitöl elromolhatna. Mégsem egy Suzuki Swift 1.0-ban ülsz 2 halálfélelem között 70-es tempónál)

2012. nov. 25. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ár-érték arányban viszont abszolút verhetetlenek. 1 millával olcsóbb újan egy Golf kategóriájú Francia autó! És annyiért egy szebb, jobb, kényelmesebb autót kapsz. Sosem költöd rá azt a különbözetet. Olyan felára van a német autóknak, hogy már tényleg csak a nagyon elfogultak és azok veszik, akik a szomszéd elismerését akarják kiváltani. Mi 20 éve nagyon jól elvagyunk a franciákkal, különösebb gondunk nem volt. Ebből már 7 éve Renault dci és továbbra is hibátlan!
2012. nov. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!