Ha nincs jogsim attól még tankolhatok kocsit?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és jogsi nélkül szoktam veretni egy kihalt helyen, én is tankolok meg én is tartom karban a kocsit. Eddig volt egy nagy kannám amibe nagyon sok benzin volt és golyós lopócsővel tankoltam. De multkor tiszta sáros lett a kocsi ezért leszeretném mosatni és ha már ott vagyok akkor megtankolom és teszek bele olajat is, meg kiporszívózom és fújok a kerekekbe. Szerintetek kiadják a benzint nekem, tankoljam meg magam vagy kérjem a kutas segítségét, nem fognak rám furán nézni, hogy egy kis taknyos itt kocsizik? Nem fogják rám hívni a zsarukat?2017. nov. 22. 21:04
21/23 anonim válasza:
Korábban már kifejtettem a válaszomat, de emellett nem tudok elhaladni röhögés nélkül:
"És ha ez megnyugtat ha jogsim lesz veszek egy e36 m3-t teszek bele egy 8 lamellás versenysperrt és szét fogom driftelni az egész belvárost..."
:D :D
23/23 anonim válasza:
A tankolás nincs korhatárhoz kötve, azért nem fognak tőled személit kérni a kúton. Az hogy van-e jogosítványod és mi a születési dátumod, pedig gondolom nincs a homlokodra tetoválva.
A jogosítvány nélküli furikázással kapcsolatban meg tök mindegy hogy mekkora a forgalom, csak remélni tudom, hogy minél távolabb élsz tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!