Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nincs jogsim attól még...

Ha nincs jogsim attól még tankolhatok kocsit?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és jogsi nélkül szoktam veretni egy kihalt helyen, én is tankolok meg én is tartom karban a kocsit. Eddig volt egy nagy kannám amibe nagyon sok benzin volt és golyós lopócsővel tankoltam. De multkor tiszta sáros lett a kocsi ezért leszeretném mosatni és ha már ott vagyok akkor megtankolom és teszek bele olajat is, meg kiporszívózom és fújok a kerekekbe. Szerintetek kiadják a benzint nekem, tankoljam meg magam vagy kérjem a kutas segítségét, nem fognak rám furán nézni, hogy egy kis taknyos itt kocsizik? Nem fogják rám hívni a zsarukat?

2017. nov. 22. 21:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Korábban már kifejtettem a válaszomat, de emellett nem tudok elhaladni röhögés nélkül:

"És ha ez megnyugtat ha jogsim lesz veszek egy e36 m3-t teszek bele egy 8 lamellás versenysperrt és szét fogom driftelni az egész belvárost..."

:D :D

2017. nov. 24. 08:53
 22/23 anonim ***** válasza:
LOL, mekkora troll a kérdező.
2017. nov. 24. 10:22
 23/23 anonim ***** válasza:

A tankolás nincs korhatárhoz kötve, azért nem fognak tőled személit kérni a kúton. Az hogy van-e jogosítványod és mi a születési dátumod, pedig gondolom nincs a homlokodra tetoválva.

A jogosítvány nélküli furikázással kapcsolatban meg tök mindegy hogy mekkora a forgalom, csak remélni tudom, hogy minél távolabb élsz tőlem.

2019. dec. 25. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!