Ha nincs jogsim attól még tankolhatok kocsit?
17 évesen akár már lehetne jogsid is, szóval nem hiszem, hogy rád hívják.
De ha meg igen, vagy mondjuk meghúzol egy kocsit, akkor cumi van.
Ha nincs jogsid, attól még tankolhatsz. Viszont a forgalomban nem vehetsz részt jarművel.
Felelőtlen vagy, bocs de remélem elkapnak, és megbüntetnek.
És ezt a mi, autósok védelmében.
Nem szoktam ki menni nagyobb forgalomba, a falu melletti réten szoktam szórakozni ha nem tudok itthon micsinálni unalmamban.
Én meg remélem, hogy nem kapnak el és nem büntetnek meg.
Az a baj, hogy nagyon baba arcom van.
De most csak ki kell mennem a főútra ott menni 5m azt ott a benzinkút ennyi a nagy vezetésem. De most csak nem hivja rám a kutas a rendőrt.
A kreszt nem ismered , illegálisan autózol ,feltételezhetően műszaki nélküli az autó, elsősegélyt nem tudnál adni , fiatalkorú vagy ezért a szüleidet vonják felelősségre , stb.
De ezek nem fontosak neked, csak az hogy tankolhatsz kocsit?
Így hogy kb. teljesíted a közúti veszélyeztetést nyugodtan tankolhatsz , és még egy csomó más dolgot is megengedhetsz magadnak. például nem kell megállni a stoptáblánál , nem kell betartani a sebességhatárokat, hiszen nincs jogsid ezért nem is veszik el. Ha mégis elkapnak valami szabálysértésen akkor sincs semmi baj hiszen fiatalkorú helyett a gondviselő a felelős.
Attól még hogy nincs jogsim nem vagyok egy életveszélyes állat... és a kreszt igaz nem tanultam de azért ha valamennyire érted akkor logikus gondolkodással lehet azt ki lehet találni hogy kinek van elsőbssege..... rádásul szerintem elmomdhatom magamról hogy jobban és szabályosan vezetek mint pár jogsival rendelkező egyed..
Azért nem kérek meg mást mert ezegy csicska ország és ha megkérem ugy is nemet fog mondani, mert lusta, minek segitene. Amugy en kocsim javitom meg ha tonkre cseszem akkor nehogy már mas tankolja
Az autót megtankolhatod, de jogsi nélkül akárhol is vagy, nem vezethetnél.
Ha ennyire magabiztosan vezetsz engedély nélkül, akkor tankold meg az autódat is ilyen magabiztosan.
A kresz nemcsak a stop táblából meg a macisajtból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!