Vettem egy autot, de inkabb tomegkozlekednek. Gond, ha igy
hagyom a kocsit allni?
Figyelt kérdés
vasaroltam egy hasznaltautot, nagyon szep es tetszik
kellene ra koltenem egy 50-80e forintot, amit fogok is de egyenlore most inkabb metroznek
azon filoztam, hogy gond e vajon, ha most igy hagyom 1 honapot az utcan?
2017. nov. 10. 12:52
1/9 anonim válasza:
Jót nem tesz neki. Kevésbé igényes emberek majd azt írják, hogy nem lesz semmi baja. Hidd el amelyik szimpatikusabb. Ha nem tudod megcsináltatni kár volt megvenned egyébként. Az ilyenekből lesz az, hogy majd legolcsóbban megtákolja a szomszéd Béla, azt jól van az úgy. Aztán verik át egymást az emberek elhallgatva az eladó autók hibáiról. Mert gerinc az nincs, csak olcsóság van... Ne vedd magadra, de szerintem add el, ha nem tudod megcsináltatni.
2017. nov. 10. 12:56
2/9 anonim válasza:
Ha van rendszám rajta, akkor nem, ha nincs, akkor elszállíthatják 1 hónap után!
2017. nov. 10. 12:56
3/9 anonim válasza:
Amit az első ír az puszta rossz indulatból jön, vagy személyes sérelem h hagyta magát átverni.
A kocsinak nem lesz semmi baja, ha motorikailag minden oké, akkor időnként inditsd be heti/1,2x minimum had nyisson a termosztat ill töltsön az aksi.
Az en autom igy veszelt át egy telet és majdnem fél évet.
2017. nov. 10. 14:50
4/9 anonim válasza:
Egy hónap alatt semmi baja nem lesz. Max az akksi ha már úgyis rossz, akkor lemerülhet. Persze az állás nem tesz jót neki, de nem egy hónap, hanem évek mjuk. Ellenőrizd, h van e benne fagyálló!
2017. nov. 10. 15:01
5/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Sokkal többet állnak autók reptereken, és pöccre indul(a zöme) Ha mégis beindítanád, akkor azért menj vele egy nagyobb kört, és lehetőleg nappal, világítás nélkül, hogy a motor kellően felmelegedjen, és a töltés is megfelelő legyen.
2017. nov. 10. 16:07
6/9 anonim válasza:
*Egyelőre
Pont most akarsz metrózni,aha..
-Vettél Te egy nagy lófszt,15 napon belül minden papírt el kell intézni.
Nem mellesleg mitől volna gond,ha parkol a saját autód?
2017. nov. 10. 18:24
7/9 A kérdező kommentje:
15 napon belul kell befizetnem a biztositast ugy tudom
tobbi papirja, forgalmi, torzskonyv stb. keszen
2017. nov. 11. 08:10
8/9 anonim válasza:
Legalább tájékozódnál a témában mielőtt kamuzol.
Érvényes biztosítás hiányában át sem írathatod az autót mit beszélsz itt törzskönyvről...
2017. nov. 12. 14:18
9/9 A kérdező kommentje:
ervenyes a biztositas 2 hetem van befizetni, de ezalatt is ervenyes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!