Ha nincs jogsim attól még tankolhatok kocsit?
Kanna????
Nem jutott eszedbe elsétálni a kútig, és kannába tankolni???
Ja, és gondolom víz otthon is van, hogy lemosd, és ha kocsid van, talán pumpád is. Olajat meg otthon is lehet tölteni bele.
Szóval rohadtul nem kellene kiállni a kertből, mindent el tudnál otthon is intézni (ha nem lennél egy lusta kis suttyó)
Ezért írtam, hogy felelőtlen vagy.
Hiába vigyázol. Lehet, hogy más nem. És ugye tudod, hogy nem dicsérnek meg, ha más okoz neked balesetet pl, amiért rendőrt hívnak, és kiderül, hogy jogsi nélkül vezettél?? Nem elég, ha csak te vigyázol.
Kocsin van műszaki??? Rendszámos???
Nem véletlenül kell jogsit szerezni a közlekedésben való részvételhez... Te sem vagy kivétel.
Szüleid tudják ezt, és érdekli őket egyáltalán, hogy te "kijársz veretni"???
Pedig úgy néz ki rád fér...
Mert magadtól nem tudsz gondolkodni...
Autósok védelme érdekében KI KELL VONNI téged a forgalomból. Ha balesetet okozol, akkor vállalni fogod a felelősséget?
Várj egy évet és tedd le a jogsit,... de akkor se unalmadba csapassál, hanem normálisan autózz.... hidd el nagyobb élvezet, menj el másik országokba, hegyi szerpentinekre ...stb. Ja bocs, ehhez pénz is kell :D
Hogy ütnék el egy családot egy kib@*zott üres réten? Miért veszélyeztettem a forgalmat egy üres réten?
Szerintem meg jobban örülnétek nekem a forgalomban, mint egy tipikus női vezetőnek , vagy aki nem tud vezetni vagy egy idős 80 év feletti embernek...
Bolondok vagytok vagy mivan? Nem tudjátok ertelmezni a szoveget? Huzzatok mar mashova élettelen senkik
Nem azért vezetek hogy vagány legyek meg menő... hannem azért mert ezt imádom, kocsiszerelés és az autóvezetés kicsit sportosabb módon jobb mint a sex számomra. Egy ismerősöm se tudja hogy ezt szoktam csinálni.
Parkolóban álok és egy nagyon elhagyatott kis utca ahol 1-2 autó előfordul aztán utána jön egy lehajtó és ott is van a pálya vissza fele behajtani tilos van a lehajtónál de nem akarok ki menni a főútra mert ott sok a kocsi ezért inkább jól körülnézek hogy senki se lássa és vissza megyek és utána leparkolok. Egyszer majdnem elütöttem egy macskát 5km/h sebbességgel igen azért lassítottam le annyira mert láttam és utána azthittem hogy ott marad és utolsó pillanatban át szaladt előttem de figyeltem ezért megtudtam volna állni ha kellett volna igy is fékkészenléti helyzetteben volt a lábam.
Tudom, hogy bármikor lekapcsolhat a rendőr de ahol járkálok ott nem valószínű. Nem birom ki azt az 1 évet ez van de már lassan kb. 1 éve csinálom ezt és nem történt semmi baj... Ha már csak beindítom a kocsit már az jókedvet csal az arcomra feldobja a szürke napjaimat, ha beletaposok a gázba az meg akkora adrenalint add hogy ahhh.. hiába mondjátok hogy rohadjak meg nem hat meg...
Van olyan ismerősöm aki telefonokra cserélget el szarabbnál szarabb kocsikat és külvárosban hajtja szét és kb 5-t már össze is tört meg a rendőr is annyiszor állította meg hogy már szerintem biciklivel sem közlekedhet.. na én nem olyan vagyok..
És ha ez megnyugtat ha jogsim lesz veszek egy e36 m3-t teszek bele egy 8 lamellás versenysperrt és szét fogom driftelni az egész belvárost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!