Nem gyanús hogy az autókereskedő megkérdezi tőlem hová viszem az autót állapotfelmérésre és a szervíz is megkérdez melyik kereskedőtől veszem a kocsit?
Mintha hátsó alkuk húzódnának a háttérben.
Ha te segítesz, én is segítek neked.
Nem?
Akkor most mit csináljak? Honnan tudjam hogy melyik szerelőt nem ismeri a kereskedő? Ennyi erővel mindegy hová viszem a kocsit?
Max ott állok végig a vizsgálat során és nézem mit pepecselnek vele. Akkor talán nem mer átvágni. Vagy csak kevésbé.
Alapvetően nem.
Tőlem is megkérdezték. Mert az hogy elviszed állapotfelmérésre nem úgy megy, hogy tessék, itt a forgalmi, itt a kulcs, majd hozd vissza ha kész.
Velem ott ült a kereskedő is a kocsiban. Odafelé ő vezetett, visszafelé én. Egyben ez volt a próbaút is.
Nekem sok választási lehetőségem nem volt, mert a városban egyetlen márkaszervize volt az adott típusnak. Más maszek szerelőket, pedig nem ismertem.
Kicsit fura volt, mert a kereskedő és aki a felmérést végezte mint a helyszínen kiderült ezer éves világraszóló haverok voltak.
Ez kicsit zavart engem is, de szerencsére később se volt semmi gond a kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!