Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gyanús hogy az autókereske...

Nem gyanús hogy az autókereskedő megkérdezi tőlem hová viszem az autót állapotfelmérésre és a szervíz is megkérdez melyik kereskedőtől veszem a kocsit?

Figyelt kérdés

Mintha hátsó alkuk húzódnának a háttérben.

Ha te segítesz, én is segítek neked.

Nem?

2017. nov. 22. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
De! Gyakran haverkodnak. A szerelő szebbet mond. Cserébe a kereskedő oda viszi a bajos autóit tákolni és talán ad borravalót is. Húzz el onnan a francba! Ha szép a kocsi akkor meg vidd el független szerelőhöz átnézésre.
2017. nov. 22. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Akkor most mit csináljak? Honnan tudjam hogy melyik szerelőt nem ismeri a kereskedő? Ennyi erővel mindegy hová viszem a kocsit?

Max ott állok végig a vizsgálat során és nézem mit pepecselnek vele. Akkor talán nem mer átvágni. Vagy csak kevésbé.

2017. nov. 22. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Hol van ez helyileg? Melyik település?
2017. nov. 22. 16:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért fontos ez?
2017. nov. 22. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Oké, akkor a te bajod.
2017. nov. 22. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez inkább fóbia, ha van érdek kapcsolat a kereskedő és a szerelő között, nem tőled fogja megkérdezni, honnan vitted az autót.
2017. nov. 22. 16:35
 7/10 crudy ***** válasza:
Azert kerdeztek melyik telepules mert ajanlani akart szerelot ha tud.
2017. nov. 22. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon laikus vagy csak akkor éri meg elvinni szerelőhöz. Sajnos az az igazság hogy a "szerelők" nem értenek az autókhoz vagy szarnak bele. (Tisztelet a kivételnek)
2017. nov. 22. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem.

Tőlem is megkérdezték. Mert az hogy elviszed állapotfelmérésre nem úgy megy, hogy tessék, itt a forgalmi, itt a kulcs, majd hozd vissza ha kész.

Velem ott ült a kereskedő is a kocsiban. Odafelé ő vezetett, visszafelé én. Egyben ez volt a próbaút is.

Nekem sok választási lehetőségem nem volt, mert a városban egyetlen márkaszervize volt az adott típusnak. Más maszek szerelőket, pedig nem ismertem.

Kicsit fura volt, mert a kereskedő és aki a felmérést végezte mint a helyszínen kiderült ezer éves világraszóló haverok voltak.

Ez kicsit zavart engem is, de szerencsére később se volt semmi gond a kocsival.

2017. nov. 22. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen bizonytalan vagy, és nem értesz hozzá, akkor vegyél egy jó Dásztit a Daciától.
2017. nov. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!