Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma vizsgázok forgalomból...

Ma vizsgázok forgalomból 6-odjára és szakad az eső! Mire figyeljek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

5-ször megvágtak, a PÁV-ot sikeresen letettem, most megyek 6-odjára vizsgázni (PÁV után először)! Szakad az eső, félek, hogy nem fogok rendesen látni, főleg a parkolásnál...

Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni? Kezdek egyre jobban parázni... :S

2010. jún. 1. 08:51
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
26%
Adj a vizsgabiztostak egy 20.000rest. kb annyi a tarifa.
2010. jún. 1. 10:58
 12/27 anonim ***** válasza:
31%

vazze, ötször megvágtak már és te még mindig azt hiszed, hogy valaha is képes leszel autót vezetni?!

az ilyenektől mentsen meg az isten az utakon!

2010. jún. 1. 11:23
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
Az utolsónak üzenem.Engemet is megvágtak ötször ,nem vagyok rá büszke.De mindig nagyon izgultam.Pedig nem vezettem rosszul elötte.Most van jogsim több mint három hónapja mindenap vezetek a munkám miatt,azzal járok melózni.De sose nem volt balesetem.Sőt eláruljam teljes más a saját autódban űlni,főleg ha nincsenek melletted akik öt percenként beledumálnak mindenbe,jobban tudsz mindere figyelni!!Viszont mikor mellettem ült a párom mentünk lakott területten kivül, szemből előztek,a köcsög patkány majdnem nekem jött alig tudott visszahuzodni!Na az ilyen majmoktól kellene a jogsit örökre elvenni,akik 90 helyet mennek 120-al,közben elöznek,de nem számit nekik szemből jönnek!!!!!Szóval atól ő még vezethet nagyon is jól.Sőt eláruljam akik nehezebben szerzik meg a jogsit jobban odafigyelnek utána mindenre,hisz nem szeretnék ha ugye elvenné a rendőr.
2010. jún. 1. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:
Amugy sikerült a vizsgád?Majd irjál.Szorítok érted.
2010. jún. 1. 11:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Csak legyél nyugodt!Ha az oktatód el mer küldeni vizsgázni biztosan meg tudod csinálni!Majd írd meg mi történt.
2010. jún. 1. 12:16
 16/27 anonim ***** válasza:

"..Ha az oktatód el mer küldeni vizsgázni biztosan meg tudod csinálni..."

hmmmm... ötször már tévedett az oktató :)

2010. jún. 1. 12:43
 17/27 anonim ***** válasza:

Igazából én örülnék neki, hogyha esne az eső, mivel így nem szólhat abba bele,hogy milyen tempóban megyek és van időm átgondolni a dolgokat. Najó azért nem egy 20asra gondoltam, de ezért nem buktathat meg.

Amúgy legyél nyugodt és figyeld a táblákat és a sávokat hogy miből hova kanyarodhatsz és kinek van táblája.

A parkolásnál ha szerencséd van lesz 2es hely, de meglehet azt csinálni anélkül is.

Ha van lehetőséged, akkor vezess ha van otthon kocsi, én pl itt a környéken vezettem apámmal, így tudtam gyakorolni.

(A környék az kb 5-6 útca volt így pl a városba nem is mentünk, csak hogy szokjam a kocsit.)

Amúgy sztem fizess a biztosnak egy 10est vagy 15öt nemtudom, hogy mennyi a tarifa, de ha belegondolsz, már rég meglehetne és nem kellett volna PÁVra se menni.

Amúgy se az oktatás alatt tanulsz meg vezetni és az is csak tőled függ, hogy utánna hogy méssz.

A meg hogy vkinek nincs hozzá képessége áh na ezt inkább hagyjuk. Borsodban a sok (képzeljen mki ide csúnyaszót) cigány, akik 2 osztályt végeztek el azok megtudják tanulni... lehet neked kicsit több idő kell, de egyszer tuti menni fog

2010. jún. 1. 12:52
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok sikert ne izgulj próbálj mindenre figyelni koncentrálj menni fog szorítok és majd írd meg, hogy mi volt.Sikerülni fog bízz magadban

2010. jún. 1. 13:58
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
szerintem neked már mindegy. ha 6szor nem sikerült már nem is fog, nekem minden elsőre meglett
2010. jún. 1. 14:32
 20/27 A kérdező kommentje:

Nos! Hazatértem! Jelentem: SIKERÜLT!!! :) Köszi az építő hozzászólásokat, meg azoknak akik szorítottak, az az 1-2 ember, akinek meg agyatlan megjegyzése volt, azoknak csak gratulálni tudok és remélem egyszer visszanyal a fagyi...

A vizsgáról (ami nem volt egyszerű):

Először is elmentem patikába, kértem valami stresszoldót, amit lehet forgalmi vizsga előtt bevenni meg vezetéskor, a patikusnő nagyon készséges volt és adott egy bizonyos Sedacur forte tablettát! Ebből bekaptam 3-at! 13:20-kor volt kiírva a kezdés, ott voltam hamarabb, persze eső esett rendesen. Erre oktatóm kijelenti, hogy kavarodás volt a vizsgaközpontban és 2 embert írtak ki vizsgára ugyanarra az időpontra, tehát nekem (mivel már visszatérő vendég vagyok) másik kocsival kell mennem és nem azzal amivel tanultam, ráadásul egy másik oktatóval is... :S Na mondom fasza... Persze ez is egy VW Polo volt, csak újabb kiadású. A kocsit a nagy pocsolyák meg az eső miatt nem kellett leellenőriznem, egyből indultunk. A számomra ismeretlen oktató navigált, hogy merre menjek, sikeres volt a parkolás is meg a megfordulás is. Kis hibát vétettem, indokolatlanul lassú voltam amikor felmentünk az Árpád-hídra, de ez csak hibapontnak számított. Még lett 2 hibám, egyszer hosszan jeleztem, másodszor pedig oldaltávolság! Összességében 3 hibám lett, ami nem is rossz állítólag! Na de lényeg, hogy megvan! ;) Még egyszer köszi mindenkitől a támogatást!

2010. jún. 1. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!