Ma vizsgázok forgalomból 6-odjára és szakad az eső! Mire figyeljek? Mit tegyek?
5-ször megvágtak, a PÁV-ot sikeresen letettem, most megyek 6-odjára vizsgázni (PÁV után először)! Szakad az eső, félek, hogy nem fogok rendesen látni, főleg a parkolásnál...
Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni? Kezdek egyre jobban parázni... :S
vazze, ötször megvágtak már és te még mindig azt hiszed, hogy valaha is képes leszel autót vezetni?!
az ilyenektől mentsen meg az isten az utakon!
"..Ha az oktatód el mer küldeni vizsgázni biztosan meg tudod csinálni..."
hmmmm... ötször már tévedett az oktató :)
Igazából én örülnék neki, hogyha esne az eső, mivel így nem szólhat abba bele,hogy milyen tempóban megyek és van időm átgondolni a dolgokat. Najó azért nem egy 20asra gondoltam, de ezért nem buktathat meg.
Amúgy legyél nyugodt és figyeld a táblákat és a sávokat hogy miből hova kanyarodhatsz és kinek van táblája.
A parkolásnál ha szerencséd van lesz 2es hely, de meglehet azt csinálni anélkül is.
Ha van lehetőséged, akkor vezess ha van otthon kocsi, én pl itt a környéken vezettem apámmal, így tudtam gyakorolni.
(A környék az kb 5-6 útca volt így pl a városba nem is mentünk, csak hogy szokjam a kocsit.)
Amúgy sztem fizess a biztosnak egy 10est vagy 15öt nemtudom, hogy mennyi a tarifa, de ha belegondolsz, már rég meglehetne és nem kellett volna PÁVra se menni.
Amúgy se az oktatás alatt tanulsz meg vezetni és az is csak tőled függ, hogy utánna hogy méssz.
A meg hogy vkinek nincs hozzá képessége áh na ezt inkább hagyjuk. Borsodban a sok (képzeljen mki ide csúnyaszót) cigány, akik 2 osztályt végeztek el azok megtudják tanulni... lehet neked kicsit több idő kell, de egyszer tuti menni fog
Szia!
Sok sikert ne izgulj próbálj mindenre figyelni koncentrálj menni fog szorítok és majd írd meg, hogy mi volt.Sikerülni fog bízz magadban
Nos! Hazatértem! Jelentem: SIKERÜLT!!! :) Köszi az építő hozzászólásokat, meg azoknak akik szorítottak, az az 1-2 ember, akinek meg agyatlan megjegyzése volt, azoknak csak gratulálni tudok és remélem egyszer visszanyal a fagyi...
A vizsgáról (ami nem volt egyszerű):
Először is elmentem patikába, kértem valami stresszoldót, amit lehet forgalmi vizsga előtt bevenni meg vezetéskor, a patikusnő nagyon készséges volt és adott egy bizonyos Sedacur forte tablettát! Ebből bekaptam 3-at! 13:20-kor volt kiírva a kezdés, ott voltam hamarabb, persze eső esett rendesen. Erre oktatóm kijelenti, hogy kavarodás volt a vizsgaközpontban és 2 embert írtak ki vizsgára ugyanarra az időpontra, tehát nekem (mivel már visszatérő vendég vagyok) másik kocsival kell mennem és nem azzal amivel tanultam, ráadásul egy másik oktatóval is... :S Na mondom fasza... Persze ez is egy VW Polo volt, csak újabb kiadású. A kocsit a nagy pocsolyák meg az eső miatt nem kellett leellenőriznem, egyből indultunk. A számomra ismeretlen oktató navigált, hogy merre menjek, sikeres volt a parkolás is meg a megfordulás is. Kis hibát vétettem, indokolatlanul lassú voltam amikor felmentünk az Árpád-hídra, de ez csak hibapontnak számított. Még lett 2 hibám, egyszer hosszan jeleztem, másodszor pedig oldaltávolság! Összességében 3 hibám lett, ami nem is rossz állítólag! Na de lényeg, hogy megvan! ;) Még egyszer köszi mindenkitől a támogatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!