Ma vizsgázok forgalomból 6-odjára és szakad az eső! Mire figyeljek? Mit tegyek?
5-ször megvágtak, a PÁV-ot sikeresen letettem, most megyek 6-odjára vizsgázni (PÁV után először)! Szakad az eső, félek, hogy nem fogok rendesen látni, főleg a parkolásnál...
Milyen tanácsokkal tudnátok ellátni? Kezdek egyre jobban parázni... :S
Ne parázz ne izgulj!
sokat ront a helyzeten ha izgulsz,még teljesen alapvető dolgokat is el tudsz rontani,a vizsga előtt gondold át hogy mire kell figyelni.Én pénteken vizsgázok,még csak kreszből.Majd szólj hogy sikerült a vizsga.Sok szerencsét.Üdv I
Úúúú nagyon szurkolok:S Engem múlthéten vágtak meg negyedjére:D Mindig nagyon izgulok és elrontok valamit.
Nézd gyakrabban a tükröket, menj lassabban, nagy pocsolyákat próbáld meg kerülni, mert ugye nem tudhatod milyen mély, ablaktörlő meg megfelelő fokozaton menjen, de szerintem ezeket már rég tudod:) Próbálj meg lenyugodni, bár nekem eddig csak egyszer sikerült, addig szépen is vezettem, aztán megint stresszeltem és páf:C Na mindegy, hajrá!!
Gondoltam már rá, majd kiderül, viszont most PÁV után már annyiszor vizsgázom, ahányszor csak akarok...
VW Polon vezetek, van hátsó ablaktörlő is, gondolom azt is kapcsoljam be, meg a tompított fényszóró is kell most...
Attól félek, hogy a visszapillantó tükröket nem fogom jól látni! :S
Ennyire ne aggódj... ha lassabban mész abba nem szól bele, nyugodj meg. Én télen vizsgáztam csúszós út minden, rossz kuplung volt a autón... ááááh mégegyszer nem csinálnám. De átengedtek pedig nem volt épp tökéletes a vizsgám.
Légz higgadt és logikus.
először is irány a patika és kérj valami vezetéshez is szedhető, lehetőleg homeopátiás nyugtatót (pl. Sedatif PC, de kérj tanácsot a patikustól)
amúgy szarul fogsz látni, mert szél is van, ezért indokolt lesz, hogy valamivel lassabban hajts, de semmi vészes, azért akkora vihar nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!