Holnap vizsgázok forgalomból, hogyan szedjem magam össze hogy tudjak figyelni mindenre?
Először is nagyon fogok szurkolni neked holnap!
Szerintem ne keseredj el, mert csak annál rosszabb lesz! Mikor először meghúztam forgalomban, sírtam. Mikor másodszor meghúztak, csak megrántottam a vállam. Harmadszor már úgy mentem el, hogy nekem ez úgysem fog sikerülni, így abszolút nem is izgultam, és tessék, átmentem. :D Az esélytelenek nyugalmával álltam hozzá.
Amúgy engem is a figyelmetlenség miatt húztak meg mindkétszer. Egyszer nem vettem észre a jobbkezes utcát (erre figyelj!), a másik alkalommal meg villámgyorsan a kanyarban bevágott elém egy biciklis, aki sehol nem volt még akkor, mikor hátranéztem. Ezekre figyelj, jó tanácsot nehéz adni. Te tudod, hogy mik szoktak a hibáid lenni, azokra figyelj, hogy ne kövesd el őket.
Egy kalappal! :)
Köszi szépen, nagyon ari vagy!
Egyébként engem elsőre azért húztak meg, mert 3X nem tekintettem oldalra, pedig érdekes módon éppen erre figyeltem a legjobban..
először én is nagyon izgultam és már a kapuban meg is buktam .
másodszorra már mindenre nagyon figyeltem, persze voltak kisebb hibák, de a vizsgabiztos is rendes volt, nem is nagyon figyelt, 0 hibaponttal sikerült a vizsga...
Egyébként vannak váratlan helyzetek, amikre nem lehet felkészülni...nálam pl. egy roham mentő jött hátulról, én meg az út közepén álltam a balrakanyarodó sávban. hirtelen nem tudtam mit kell csinálni...áááhhh kicsit se ijedtem :D
Olyan hogy rohamkocsi már nagyon nincsen.Nem tudom miért használja ezt a kifejezést mindenki :)))) Biztosan jól hangzik.Ami nagyon nagy és szirénázik az inkább esetkocsi.
Szerintem pedig ne görcsölj ezen a... ja...dehiszen már túl is vagy rajta.... SIKERÜLT,gratulálhatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!