Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma vizsgázok forgalomból, ti...

Ma vizsgázok forgalomból, ti is ennyire féltetek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 08:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem féltem,csak izgultam,de azt hiszem ez normális.
2010. aug. 5. 08:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Először nem féltem, max. izgultam. De amikor megláttam, hogy két vizsgabiztos fog vizsgáztatni, na akkor hirtelen rámjött a beszarhatnék. Meg is buktam 5 perc alatt:)

Inkább ne parázz, mert nagyon el tudja vonni az ember figyelmét a forgalomtól.

2010. aug. 5. 08:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Paráztam, ráadásul 8 hónapos várandósan vizsgáztam! Kijöttem a tanpályáról és rögtön szembekanyarodtam a forgalommal! :-)) K.b. 8000* szólt az oktatóm, hogy arra majd figyeljek!
2010. aug. 5. 09:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ha végeztem jelentkezem!

11:10 től vizsgázok! :)

Mindannyian Pesten vizsgáztatok???

2010. aug. 5. 09:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Kecskeméten.
2010. aug. 5. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én Fehérváron vizsgáztam. Egy tanácsot fogadj el tőlem.ha azt mondják h fordulj balra vagy jobbra de látod h behajtani tilos tábla van kint.NE fordulj be.csinálj ugy mintha nem is hallottad volna.vagy elfelejtetted.nekem ez bevált:)és nem húztak meg:)
2010. aug. 5. 09:48
 7/13 Beatrix17 ***** válasza:
Én Pesten vizsgáztam!Nem féltem,nem izgultam!Csak arra gondoltam,hogy jól kell csinálnom,nem bukhatok meg,mert otthon vár a kisautóm:)!!ÜGYES LEGYÉL!!!!Ne stresszelj!!
2010. aug. 5. 09:50
 8/13 anonim válasza:
Én pont egy hét múlva vizsgázom, és igen, nagyon parok. Légyszi mesélj, hogy mi volt, kíváncsi vagyok! Hol vizsgázol/tál pontosan?
2010. aug. 5. 10:32
 9/13 Beviz Elek ***** válasza:

Én vidéken vizsgáztam, de pont a vizsga előtti éjszaka elkezdett szakadni a hó. Az oktatóval találkoztunk (de úgy vittek el az oktatóig, hogy a kocsi egyszer keresztbeállt az úton). Onnan én mentem be a rutinpályára, hogy szokjam a havat. A rutinpálya nem volt letakarítva, így a korlátok és a fák segítségével emlékezetből próbáltam az úton menni.

A vizsgabiztos megérkezett és azt mondta: "Ha az autó megcsúszik, akkor megbuksz. Ha indokolatlanul lassan mész, akkor ugyanúgy megbuksz!"

Azelőtt keveset vezettem hóba, de csak az erdők alatt. Aszfalton, forgalomba soha. Szóval eléggé összefostam magam, mert nem tudtam, hogy mennyire csúszik a kocsi :)

2010. aug. 5. 11:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Sikerült, hibátlanul, nagyon rendes volt a vizsgabiztos! :)

Egyébként Spuri Sulinál!

És a Váci úton, meg a Madarász Viktor utcán, meg Újpesten az Árpád úton mentem! :)

2010. aug. 5. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!