Ma vizsgázok forgalomból, ti is ennyire féltetek?
Először nem féltem, max. izgultam. De amikor megláttam, hogy két vizsgabiztos fog vizsgáztatni, na akkor hirtelen rámjött a beszarhatnék. Meg is buktam 5 perc alatt:)
Inkább ne parázz, mert nagyon el tudja vonni az ember figyelmét a forgalomtól.
Köszönöm a válaszokat! Ha végeztem jelentkezem!
11:10 től vizsgázok! :)
Mindannyian Pesten vizsgáztatok???
Én vidéken vizsgáztam, de pont a vizsga előtti éjszaka elkezdett szakadni a hó. Az oktatóval találkoztunk (de úgy vittek el az oktatóig, hogy a kocsi egyszer keresztbeállt az úton). Onnan én mentem be a rutinpályára, hogy szokjam a havat. A rutinpálya nem volt letakarítva, így a korlátok és a fák segítségével emlékezetből próbáltam az úton menni.
A vizsgabiztos megérkezett és azt mondta: "Ha az autó megcsúszik, akkor megbuksz. Ha indokolatlanul lassan mész, akkor ugyanúgy megbuksz!"
Azelőtt keveset vezettem hóba, de csak az erdők alatt. Aszfalton, forgalomba soha. Szóval eléggé összefostam magam, mert nem tudtam, hogy mennyire csúszik a kocsi :)
Sziasztok! :)
Sikerült, hibátlanul, nagyon rendes volt a vizsgabiztos! :)
Egyébként Spuri Sulinál!
És a Váci úton, meg a Madarász Viktor utcán, meg Újpesten az Árpád úton mentem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!