Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetnek közúti forgalomb...

Hogy lehetnek közúti forgalomban "smoke&charm" autók?

Figyelt kérdés

Nem vitázni akarok, csak nekem ez fura és kíváncsi vagyok.

Csip-csup dolgokért is vegzálják az autósokat, akkor ezeket az autókat hogyan/miért nem veszik észre a rendőrök? Vagy miért nem foglalkoznak velük? Egyáltalán hogyan kapnak forgalmit?

2017. nov. 13. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már, ez a smoke and charm annyira szűk réteget érint, hogy teljesen jelentéktelen, túl van spirázva a dolog. Az, hogy sok autó kormol a forgalomban, az egy másik dolog, de abszolút tűrhető mértékben füstöl a legtöbb, és nem szándékosan füstölnek.
2017. nov. 13. 20:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, de attól legalább látsz, és nincs rohadásszaga.

Mindegy, nem ez a kérdés lényege.

2017. nov. 13. 22:01
 13/14 Zebra3328 ***** válasza:

A rendőrségnek szerintem nem tartozik a hatáskörébe a szenes kocsik közúti ellenőrzése. Erre az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) a jogosult. Azt hiszem ők szoktak ilyen közúti műszaki ellenőrzéseket tartani. De ezek száma elenyésző lehet. Az, hogy pont ezen akadjon fenn egy ilyen szénüzemű kocsi, még kevésbé valószínű.

DE, ha mégis lebukik, akkor csak a kötelező újravizsgázáshoz vissza állítják a motort rendes, gyári értékekre..

Szóval csak abban lehet bízni, hogy kinövik idővel a kormolást..

2018. jan. 4. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, de én élből lefoglalnám az összeset. Aztán amerikai módra, préseléssel kezelném ezeket a förmedvényeket. A gazdája meg büntetés kifizetése ellenében átveheti kompaktálva.
2018. jan. 4. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!