Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetnek közúti forgalomb...

Hogy lehetnek közúti forgalomban "smoke&charm" autók?

Figyelt kérdés

Nem vitázni akarok, csak nekem ez fura és kíváncsi vagyok.

Csip-csup dolgokért is vegzálják az autósokat, akkor ezeket az autókat hogyan/miért nem veszik észre a rendőrök? Vagy miért nem foglalkoznak velük? Egyáltalán hogyan kapnak forgalmit?

2017. nov. 13. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hogy lehetnek közúti forgalomban gagyi xenonos autók?
2017. nov. 13. 12:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne, meg úgy általában siralmas az autók fényszóróinak állapota, 3-ból 2 vakít vagy pont hogy nem látszik, de az majd egy másik kérdés lesz :D
2017. nov. 13. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Forgalmit már 15 éve kaptak első forgalomba helyezéskor.

Műszaki után tekernek a füstcsavaron egyet és már kész is.

2017. nov. 13. 12:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Elnézést, műszakira gondoltam a kérdésben, csak nem azt sikerült írni.

Köszi a vàlaszt.

És amikor már közúton van, akkor...? A rendőrök nem látják?

2017. nov. 13. 12:10
 5/14 anonim ***** válasza:
De látják. Csak nincs náluk környezetvédelmi ellenőrző szonda. Ennek hiányában pedig.
2017. nov. 13. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Múltkor sötétben, esőben egy ilyen gyökér jött szembe, semmit nem láttam. Ezeknek valami fétisük széthúzatni a dízel szarjukat, erre élveznek közben vagy nem tudom.
2017. nov. 13. 15:33
 7/14 A kérdező kommentje:

Én már rájöttem miért csinálják: így senki nem akar utánuk menni, és büszkék lehetnek, hogy hogy "odaverték" a másikat, mert az "nem tudta" utolérni őket XD

De most tényleg nem ebbe a részébe akarok belemenni, csak érdekelt, hogy hivatalosan miért nincsenek eltakarítva az utakról.

2017. nov. 13. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Hogyan lehetnek az új autók is forgalomban hogyha valós körülmények között nem teljesítik a kiírt emissziós előírásokat?

Ennyi erővel az autók 70%-át ki kellene tiltani a forgalomból.

2017. nov. 13. 19:23
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem az autók 70%-a okádik magából fekete rákot azért.

2017. nov. 13. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 Az új autók 100%-a bocsájt ki láthatatlan rákot, ami ellen a szervezet nem tud védekezni.
2017. nov. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!