BMW E36 318 első autónak?
Kétszer össze volt törve, rohad orrán száján.
Az, hogy nem külföldről hozott az ilyen néhai műmájer autóknál nem tudom mennyire jó vagy rossz. Ha olyan gazdája volt itthon aki csak kétezerért tankolta az szívás :D
Eszi a rozsda a fele elvan rohadva.
Inkább vennél egy 90 pacis swiftet!
Csodálkozni fogsz, de jobban fog menni mint az a málhás szamár!
Jobb állapotú, kevesebbet kell költeni rá ami nálad nem szempont mert valszeg nem te tartod fent. A kis 800 kg-os autó jobban gyorsul mint a 113 lovas 1250 kilos.
Ha a gyorsulás a lényeg, akkor van ott 18us is 140 lóval, vagy 325,328... :D
Meg igazából ez a gyorsulás is akkor izgalmas, ha nem fő le az autó 130-nál, mint a Swift. Mert ugye egy Swiftet nem fogsz 200 fölé kihajtani :D
Kedves 19/F. A többiekkel ellentétben nekem volt E36-om.
Egyszerű technika kevés elektronikával, manuális klíma volt benne, tök jó volt, 7l-es fogyasztással ment 120-at (tankolás után számolva), kifogástalan volt.
Amire vigyázni kell:
-Rozsda, persze, 20-25 éves autónál
-Hátsó futómű csavarozásai a karosszérián - a szilentek állapota
-Olajfolyás tipikusan a szelepfedélnél, ezt könnyű cserélni, olajtartálynál nem annyira jellemző, viszont az olajszűrőház-motorblokk illesztés közt gyakran folyik, itt a generátor kiszerelésével jól hozzáférhető a hely javítani, csak egy gumigyűrű meg egy papír tömítés és tíz évre le van tudva. Nekem más javítani való nem volt rajta.
Plusz sok és olcsó bontott alkatrész van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!