Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 156 1,9 JTD,...

Alfa Romeo 156 1,9 JTD, '99-es,260000 km-t ment. Első autónak 4-5 évre lesz vele gondom?

Figyelt kérdés

Napi 76 kilométert tervezek vele ingazni.

Ha tudtok ajanljatik megbízható márkát.

2017. okt. 26. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, ez egy Alfa. Gondod 4-5 év alatt lesz vele, ahogy b'rmelzik másik 18 éves autóval is. Ha kevesebb gondot akarsz, Japán kocsik után keresgélj, ha többet de szereted a szerethető és izgalmas autókat (persze Japán is lehet izgalmas), akkor jó lesz egy Alfa vagy BMW.
2017. okt. 26. 22:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Mazda? :o deawoo? Suzuki vélemény?

Az a baj, hogy ránézéstem erre az Alfara es beleszerettem. De már több mint 5 szaklapot elolvastam róla és hát nem biztos Hogy most a szívemre kéne hallgatnom.

2017. okt. 26. 22:53
 3/9 A kérdező kommentje:
*raneztem
2017. okt. 26. 22:53
 4/9 crudy ***** válasza:
Nincs baj az alfakkal ha van penzed a szervizre. Karakteres egyedi autok az alfak es csak azok szidjak ossze mint a bmwket meg francia autokat akiknek faj a szerviz. Ha van re love akkor vedd ezt, ha az kell sokat menjen akkor jah, egy suzuki, mazda de daewoo se rossz.
2017. okt. 26. 23:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát egyetemre sporolnék közben szóval szerintem Suzuki lesz. Fáj a szívem ezért a designert.
2017. okt. 27. 06:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden autóval lesz bajod. Tehát Mind1 mit választasz. Ha egyetemre kell akkor gázos suzukit vegyel. Olcsó bontottan minden van hozzá .
2017. okt. 27. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem ideális ingaautó az biztos, de nem akarlak lebeszélni.
2017. okt. 27. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:

az alfa szopóroller

előbb gondold át....

pályán vagy városban használnálnád??

dizel vagy benzin??

fenntartási költségek...

menőzni szeretnél vele??

ezeket gondold át és úgy válassz

2017. okt. 29. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha egyetemre spórolsz, akkor egyelőre ne az Alfát válaszd. Meg tudod venni majd, ha lesz stabil kereseted és időd foglalkozni vele, addig valami olcsóbban fenntartható kocsit vegyél, amit azért nem utálsz annyira. Tapasztalatból beszélek, nekem volt egy E36 328i kupém egyetemista éveim elején, egy idő után hiába imádtam, el kellett adnom. Nem volt rá se időm se pénzem, és csak azt nem tudta, amit akkor kértem volna tőle: elvinni engem A-ból B-be olcsón.
2017. okt. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!