Audi A3 első autónak?
Figyelt kérdés
Előszóban, szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne írjon olyat, hogy "megint egy Audis köcsög", meg hasonlókat. A megértést köszönöm.
Szóval nagyon megtetszettek a régi A3-as Audik, én 125 lóerős 1.8-asokat nézek, 600 ezer forintért. Milyen autók ezek, ki lehet ennyiért fogni viszonylag megfelelő állapotút? Vagy nézzek inkább 1.6-osokat? Mi a véleményetek? 20/F
2017. okt. 17. 20:33
1/8 A kérdező kommentje:
Bár még most nézem, a Fiat Stilok is tetszenek, jóval olcsóbban mennek. Nem tudom.
2017. okt. 17. 20:38
2/8 anonim válasza:
Az 1.8as 5 hengeres Audi motor nagyon jó. Nem kell félni tőle. Ne feledd! Állapotot veszel nem km-t. Ha nincs lepukkanva bátran ajánlom.
4/8 anonim válasza:
Ezekben 4 hengeres az 1.8, de mindegy. Amúgy olcsón fenntartható kis autó. Egy Golf 4, Audi köntösben. Az 1.8 egy jól sikerült motor, azzal már egész jól is megy.
5/8 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősömnek ilyenje. Egy hulladék az autó. Nyilván ő vett rosszat, mert minden hibája visszavezethető az előző tulajokra. A motor maga tényleg nagyon jó. Viszont én ennyiért inkább csak Golf IV-t néznék, Audi-ra (a logo miatt) rá kellene még dobni 100.000-200.000et hogy jó állapotút kapj
6/8 anonim válasza:
Kedves 4. válaszoló. Sosem volt az 1.8-as a3-as 4 hengeres. Nézz utána.
7/8 anonim válasza:
Az 5. válaszolónak van valami a mondandójában. Tényleg a drágábbakat kell nézned, ha normálisat akarsz. Ellenben én azt mondom neked, hogy a Golf is irreálisan drága. Ráadásul a korrózióvédelme jelentősen rosszabb az a3-nl. Ez ilyen korú autóknál nem elhanyagolható tényező. Szívem szerint azt mondanám, hogy nézz egy MK1-es focus-t. 600-ból kihozhatod jó állapotban, jól felszerelten is. Nem rossz autók, csak azokat is meg kell nézni, hogy mennyire rozsdásak. Viszont abból ennyi pénzért újabbat is kaphatsz.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!