Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 első autónak?

Audi A3 első autónak?

Figyelt kérdés

Előszóban, szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne írjon olyat, hogy "megint egy Audis köcsög", meg hasonlókat. A megértést köszönöm.

Szóval nagyon megtetszettek a régi A3-as Audik, én 125 lóerős 1.8-asokat nézek, 600 ezer forintért. Milyen autók ezek, ki lehet ennyiért fogni viszonylag megfelelő állapotút? Vagy nézzek inkább 1.6-osokat? Mi a véleményetek? 20/F

2017. okt. 17. 20:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Bár még most nézem, a Fiat Stilok is tetszenek, jóval olcsóbban mennek. Nem tudom.
2017. okt. 17. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Az 1.8as 5 hengeres Audi motor nagyon jó. Nem kell félni tőle. Ne feledd! Állapotot veszel nem km-t. Ha nincs lepukkanva bátran ajánlom.
2017. okt. 17. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Suzuki swift
2017. okt. 17. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Ezekben 4 hengeres az 1.8, de mindegy. Amúgy olcsón fenntartható kis autó. Egy Golf 4, Audi köntösben. Az 1.8 egy jól sikerült motor, azzal már egész jól is megy.
2017. okt. 17. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem van egy ismerősömnek ilyenje. Egy hulladék az autó. Nyilván ő vett rosszat, mert minden hibája visszavezethető az előző tulajokra. A motor maga tényleg nagyon jó. Viszont én ennyiért inkább csak Golf IV-t néznék, Audi-ra (a logo miatt) rá kellene még dobni 100.000-200.000et hogy jó állapotút kapj
2017. okt. 18. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 4. válaszoló. Sosem volt az 1.8-as a3-as 4 hengeres. Nézz utána.
2017. okt. 18. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Az 5. válaszolónak van valami a mondandójában. Tényleg a drágábbakat kell nézned, ha normálisat akarsz. Ellenben én azt mondom neked, hogy a Golf is irreálisan drága. Ráadásul a korrózióvédelme jelentősen rosszabb az a3-nl. Ez ilyen korú autóknál nem elhanyagolható tényező. Szívem szerint azt mondanám, hogy nézz egy MK1-es focus-t. 600-ból kihozhatod jó állapotban, jól felszerelten is. Nem rossz autók, csak azokat is meg kell nézni, hogy mennyire rozsdásak. Viszont abból ennyi pénzért újabbat is kaphatsz.
2017. okt. 18. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:

4 hengeres, 5 szelepes motor van benne. Te a szelepek számával kevered, szerintem.

[link]

2017. okt. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!