Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első saját autónak mit ajánlotok?

Első saját autónak mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2 éve hajtok egy B corsat, de az a szuleime. Szeretnek venni egy sajat autot. Tudom mivel jar, szerviz, tankolas, stb, nem is az a lenyeg, csupan nem tudok dulore jutni, legszivesebben az osszes autot megvennem.. 1.4-1.6 ost szeretnek, (benzin), 100 lo korul, mindegy hogy elso vagy hatso meghajtasu, nagyjabol 1 millio ft ig. A 2003-2004 es Mazda 3 asokat nezegetem. De barmi otletet, tanacsot, javaslatot szivesen vennek, akar velemenyeket is, Mazda 3 as tulajoktol. 6-8 literes fogyasztasu autot szeretnek. Koszi :)

2017. okt. 4. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A Mazda jó ötlet.
2017. okt. 4. 19:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem rohadnak?
2017. okt. 4. 21:39
 3/14 anonim válasza:
Én 1.6os Volkswagen Bora-t ajánlok. Szerintem egyáltalán nem rohadós típus, nagyon elegáns belseje van, nekem a külseje is tetszik, motorikusan is jók és pont 1 millió környékén már normálisat tudsz venni 2002 es évjárat körül :)
2017. okt. 4. 23:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Mazda 3 rohad rendesen.

Ennyiért Golf IV, Bora, Passat, Leon, Ibiza stb VAG csoportos autót néznék, vagy Astra G-t.

2017. okt. 5. 07:32
 5/14 anonim válasza:

mazda jó ötlet, csak ügyelni kell a rozsdára, nekem az első egy ford fiesta volt, nem egy erőgép, de első kocsinak megfelelő volt :)

(mazda 2,3, ford fiesta, suzuki swift, honda jazz, kia ceed, talán még skoda octavia is belefér az árba ennyi idősen és ezek nem nagyon szoktak elromlani, vagy ha mégis, akkor nem drága a javitás)

2017. okt. 5. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok beszólni senkinek de én már évek óta figyelem a Mazdákat és ha látok egyet parkolóban akkor jól körbejáron és közelről megvizsgálom.

Vannak közöttük rozsdásodók de csak annyi mint más autóknál is. NEM ROHADNAK JOBBAN MINT MÁS AUTÓK

2017. okt. 5. 15:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy csak az első generációs rohad annyira, mert azt nem a mi éghajlatunkra tervezték, de ami utána jött, azok már be vannak valamivel vonva..
2017. okt. 5. 20:27
 8/14 Várhegyibence válasza:
vw polo? az anyám is azzal jár olcsó fenntartani és nem igényel túl sok szervizt
2017. okt. 6. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, autót úgy érdemes venni, hogy megfogalmazod magadnak a konkrét igényeket. Mennyit mész havonta/naponta, városban, vagy pályán használod-e inkább, hány/milyen magas személyre számítasz, cipekedésre is akarod-e használni, hol fogsz vele parkolni, stb.

ha mindez megvan, kizárod a szóba nem jöhető típusokat, aztán kezdesz kokettálni a megmaradtak közül valamelyikkel.

2017. okt. 6. 16:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :)
2017. okt. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!