NAS vásárlása előtt állok, otthonra saját felhasználásra. Nem tudok dönteni, illetve nem is vagyok túlinformált a témában. Ti mit ajánlotok, illetve saját vélemény? Ezidáig QNAP, Thecus, Synology, WD között böngésztem. Többit lejjebb?
Egymagam próbáltam tájékozódni a lehetséges eszközök közt, de mint említettem elég hiányos a tudásom, ezért minden építőjellegű hozzászólást szívesen fogadok.
Amire legjobban használnám:
- adattár(saját felhővel)
- okosTV-n filmnézés (HDMI kimenet előny emiatt)
- 0-24-es torrent futtatása
- 2 bay
-lehetőség szerint halk legyen
2 típus közt vacilálok idáig:
- Qnap ts-251(+2GB)
- Thecus N2810
- A Synology-t drágának találtam...
Előre is köszönöm.
Nekem Synology DS216 van, tokeletesen teljesiti a fenti kriteriumokat. Azota azon megy az osszed letoltes, es arrol nezek minden filmet. Nem csak TV-n, de barmelyik gepen, vagy akar tableten is ;)
A tobbit nem vennem...amugy informatikus vagyok, systemes (nem info boltban elado, vagy programozo), es az osszes systemes kolleganak synology-van...ha ez szamit valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!