Első saját autónak mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2 éve hajtok egy B corsat, de az a szuleime. Szeretnek venni egy sajat autot. Tudom mivel jar, szerviz, tankolas, stb, nem is az a lenyeg, csupan nem tudok dulore jutni, legszivesebben az osszes autot megvennem.. 1.4-1.6 ost szeretnek, (benzin), 100 lo korul, mindegy hogy elso vagy hatso meghajtasu, nagyjabol 1 millio ft ig. A 2003-2004 es Mazda 3 asokat nezegetem. De barmi otletet, tanacsot, javaslatot szivesen vennek, akar velemenyeket is, Mazda 3 as tulajoktol. 6-8 literes fogyasztasu autot szeretnek. Koszi :)2017. okt. 4. 17:55
11/14 anonim válasza:
Én ajánlanám neked az E120-as Toyota Corollát(2000-es évek elején gyártották azt is). Ott van még a másodk generációs Renault Megane, Fiat Stilo vagy Ford Focus is.
12/14 anonim válasza:
Stilo a Fiat egyik legrosszabb modellje...
13/14 A kérdező kommentje:
Személy szerint sosem vennék se fiatot, se fordot
2017. okt. 10. 09:45
14/14 anonim válasza:
Pedig nem rossz autók, nem kell bedőlni a sztereotípiáknak. Nekem ezek voltak/vannak; hűségesen szolgált/szolgál mindegyik, azért is javasoltam bátran őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!