Suzuki Ignis jó választás első autónak fiatal lányként? Nem röhejes?
20 éves lány vagyok, igaz még csak jövőre, tavasszal fogok autót venni, de már most nézelődök, tájékozódom. Szégyen való, vagy nem, de a Ford Fusion mellett, megtetszett a Suzuki Ignis, amit eddig szinte, idősebb korosztálynál láttam, ahogy a fent említett Fordot is.
Szinte mindenki a "sláger" autókat választja, de nekem igazán ők tetszenek, de ez mennyire gáz, szégyen más szemében?
Jó választás.
Miért lenne röhejes?
Én is első kocsivásárlás előtt állok, Ignissel "tanultam" vezetni.
Szerintem nagyon megbízható autó, bár a formája nem a legszebb, de 4 kereke van és gurul :D
Sz@rd le a többieket :D
Vtec motor. Jó választás. Kis, fürge. Alacsony fogyasztas. Olcsó. Megbízhato. Egyszerű mint az 1x1. Sok alkatrész. Nagy szerviztapasztalat.
Ha nem örököltem volna egy családon belüli astrát. Akkor ignist vettem volna.friss jogsi 19 éves vagyok.
Időseknél látod ez tény. De lehet bele venni pl rózsaszin üleshuzatot. Kirmányborítást stb.
Nekem régi Swiftem van és 130 kiló vagyok és 172 centi, na az röhejes ( kabaré ahogy kinézek benne ) . De az ,hogy egy tömegautód van az egyáltalán nem, alkatrésszel úgy el vagy látva mint a fene, lehet még az utcán is találsz hozzá bármit. De ha ennyire számít más véleménye még mindig ott van az
Audi TT az már nem szégyen, sőt még több ismerősöd is lesz fészen. "Fúj már, ennek a 20 éves csinos lánynak egy kényelmes megbízható autója van ami jó magas és nem a földön ül mint a menők, jaj de gáz, meg a 200-at se viszi hagyjad már magad" ilyen gondolatok miatt aggódsz?
VTEC az Honda :D Ignisbe VVT motor van hasonlo a toyota VVT-I hez. csak kicsit butabb :D
Kerdezonek: Miert lenne ciki egy Ignis, ha tetszik, nyugodtan valogassal kozuluk, megbizhato, jo konstrukciok :D
Apam ujonnan vette 2003-4ben, a mai napig megvan neki, megvan vele elegedve.
Az oktatomnak is Ignise volt, azon tanultam meg vezetni. Jo kis autok, alkatreszeket jo aron lehet hozza kapni, es megbizhatoak.
Tudnak ezek a kocsik is jol kinezni, alufelni, uvegfolia, noies uleshuzat, stb stb..
Egyaltalan nem rohejes.
Sajnos a 30-50evesek is buszoznak, mert nem engedhetik meg maguknak egy autot.
Szerintem inkabb legy buszke, hogy 20eves korodban van egy autod, es ne azzal foglalkozz mas mit mondd, neked kell tetszen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!