A kormány nem fél attól, hogy ha minden fiatal aki teheti kivándorol külföldre, akkor idővel kihal az ország?
Megdöbbentő, hogy az összes fiatal 18-25 közötti ismerősöm készül külföldre menni, és sok ismerősöm már rég kint is van.
Ha ez így halad, akkor komoly vészhelyzet alakulhat ki hamarosan, mert szinte csak az öregek maradnak idehaza, bár ismerek olyan 50-es házaspárt is, akik nemrég költöztek külföldre. Ha a Fidesz népellenes politikája ennyi embert elüldöz az hazájából, akkor nem lehet, hogy valami mégsem stimmel annyira? De amikor ezt a többség felfogja már lehet, hogy késő lesz?
2011ben nyílt meg teljes egészében a szabad munkavállalásra jog
ennek utána is nézhetsz ha akarsz
Készülni lehet, menni egy más dolog.
A legtöbben visszajönnek. A legtöbb kintdolgozó minimál bért keres, amiből nem nagyon ugrálhat, és mindenféle népséggel laknak eggyütt. Magánélet szinte 0, igen kevesen képesek igazán beilleszkedni.
Nekem is sok ismerősöm kint dolgozik, de csak 1 él önálló lakásban a családjával. Az albérletárak rettentő magasak.
Normális munkához jó végzettség kell és jó nyelvtudás, az itteni középfokúval csak alja munkát kapsz.
Szerintem a kormány nem ismeri el, hogy ez történik.
Nekik van egy meseviláguk, ahol Magyarország a világ közepe és mindenki ide akar jönni, hogy itt éljen. A fiatalok is csak kalandozni mennek nyugatra.
"az orbánfóbián tényleg nehéz segíteni"
Hán! Én sem értem ezt a nagy orbánfóbiát, amikor olyan remek egy ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!