Suzuki Ignis jó választás első autónak fiatal lányként? Nem röhejes?
20 éves lány vagyok, igaz még csak jövőre, tavasszal fogok autót venni, de már most nézelődök, tájékozódom. Szégyen való, vagy nem, de a Ford Fusion mellett, megtetszett a Suzuki Ignis, amit eddig szinte, idősebb korosztálynál láttam, ahogy a fent említett Fordot is.
Szinte mindenki a "sláger" autókat választja, de nekem igazán ők tetszenek, de ez mennyire gáz, szégyen más szemében?
"jó- jó kocsi, csak nehezen veszi a rükvercet"
Mindegyik kocsi nehezen veszi a sebességet, ha elvan kopva a váltó, vagy régen cseréltek benne olajat, vagy nem megfelelő váltóolajat raktak bele..:)
Nem tipushiba, max olyan embertol vetted az autot, aki szerette rancigalni.
A csaladban ujonnan vasarolt Ignisunk van, hibatlanul veszi a lukvercet, illetve az ismerosomnek is az van, erdekes azzal sincs ilyen problema.
:)
Mindenesetre nekunk ez egyszer tunt fel masfel eve, hogy nehezebben veszi a sebesseget, akkor kapott uj valtoolajat, azota megint siman veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!