Mi a véleményetek az alábbi autóról?
Az alábbi autót nézegetem, 2000 évvégi, 1.4 es motorral. [link]
Képekről megállapítva mit gondoltok mennyire van jó állapotban?
Németből jött 'frissen', de román rendszámos. Vannak rajta Borbet felnik, ráadásul nem a "legyen elegánsabb" stílusú, ami sajnos az esetek többségében arra utal, hogy az előző tulajdonos szerette hajtani. Egyébként meg 1.4-es van benne, ugyanezzel a motorral volt a barátnőmnek egy VW Poloja, 75 lovas, megbízható motor, de erő nincs benne. Ezt értsd úgy, hogy autópályán néha padlóznod kell hogy tartsa a 130-at.
Én inkább nézegetném még a Használtautó.hu-t.
Km nincs!?
Lehet hogy már háromszor megjárta a Föld-Hold távolságot.
Hát én csak úgy merném megvenni, hogy elvinném egy szervizbe ahol pl. rámérnek egy kompressziót
ha ott azt mondják, hogy nem kopott a motor akkor megérné..
de az a 208 nehezen hihető km állás
Nem venném meg.
Szép boyracer autó, biztosan nem óvatosan közlekedtek vele. Az enyém is boyracer, figyelek a motorjára, megadom ami kell (pl drága olaj és szűrők), nem tolom ész nélkül, de emiatt esélytelen hogy eladjam.
A másik hogy most nem kell erős autó, kocsikázol a városban, de lesz egy kis tapasztalatod és te is elkezded tolni mint sokan arrafelé. Két szuper csaj a kocsiban, vereted kifelé a Szejke strandra, a kipufogó ordít mint egy Nissan GTR-é rajtnál, a megrakott papucs Dacia meg levillog hogy haladj már. Hát nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!