1/9 anonim válasza:
Így elsőre eléggé jó ajánlatnak tűnik, ha a szerelő is jónak találja, akkor szerintem teljesen korrekt.
2/9 anonim válasza:
viszonylag kevés km egész olcsón, azt pedig, hogy 10 év felett van ellensúlyozza az, hogy japán
3/9 anonim válasza:
A futásteljesítmény szinte hihető, a rossz minőségű fotókon csak egy dolog látszik: vonóhorgos, úgyhogy valszeg nem volt túl könnyű élete. Mindenesetre ha egy alapos átnézés nem talál komoly hibákat, és a kasztni is rendben van, akkor ennyiért én simán megvenném. Mindenképp érdemes élőben, szerelővel megnézni!
4/9 anonim válasza:
Hát én kereskedésből biztos, hogy a büdös életbe nem vennék autót, mert átvernek. Biztos, hogy van valami baja, a kereskedők ebből élnek. Meg a motortér gyönyörűen le van mosva..
5/9 anonim válasza:
#4 mert magánember nem vág át szemrebbenés nélkül... Van rendes kereskedő is, csak kevesebb mint amennyi tróger. De ha egy autó jó állapotú akkor tök mindegy kitől veszi az ember.
6/9 anonim válasza:
Jó kis autónak látszik így képekről, megérne egy közelebbi szemügyre vételt is. Ez egy amolyan szürke eminenciás. Általános feladatokra ideális lehet.
7/9 anonim válasza:
Képről, mindkét szögből olyan, mintha a motorháztető más színű lenne. Ezt nézd meg élőben is és ha tényleg így van, kérdezz rá, hogy kellett cserélni.
Amúgy ennyi pénzért korrektnek tűnik. Nem fiatal autó, már 12 éves... A km ne zavarjon, az teljesen rendben van.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Fel fogom hívni, és érdeklődöm az autó felől, mert 270km-re található. Köszönöm a motorháztetős megfigyelést. Nekem nem is tűnt fel.
2014. jún. 8. 00:56
9/9 anonim válasza:
Valaki tényleg végigment, hogy az összes értelmes/hasznosnak tűnő választ lepontozza? Vajon mazda-ellenesség vagy csak szimpla trollkodás lehetett a motiváció? :D
Kérdező: majd írd meg a fejleményeket, kíváncsi vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!