Opel Astra H, az alábbi autóról tudnátok véleményt alkotni? Első ránézésre megéri megvenni?
A képek alapján teljesen korrekt, ha erre vágysz, érdemes megnézni, kipróbálni.
Három különböző H Astrát vezettem, kettő rossz élmény volt, egy viszont elfogadható közlekedőedény. Nekem sose kéne, de ha a harmadikból indulok ki, nem biztos, hogy rossz autó.
Mindhárom ötajtós volt, meg volt még egy negyedik is, kombi. Nem hiszem, hogy számottevően különböző lenne a GTC.
Első körben nyilván az ergonómia tűnik fel, az az idióta indexkapcsoló, amiről azóta már leszoktak, de az nyilván megszokható. De a mechanika az, ami megkeseríti az egészet, négyből négynek akadós volt a váltója, egynek rossz volt a kuplungja, és kettő közülük nagyon erőtlen volt, lassú gázreakcióval tetézve (excel táblában vezetek minden autót, amit valaha vezettem, azért tudom ilyen részletesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!