Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dacia autók megbízhatóak?

Dacia autók megbízhatóak?

Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem jellemző rájuk a megbízhatatlanság.

Nagy részük elég egyszerű konstrukció, és a Renault- Nissan csoport nem a legújabb, de egyszer már bevált és kiforrott technológiáit építik bele. Kissé fapadosak, de ésszerű választás, ha valaki alacsony összegből fenntartható, elérhető árú autót szeretne.

2017. okt. 2. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
27 ezret futott lóganéban ültem, egyfolytában világított a nyitva felejtett ajtóra figyelmeztető lámpa, a fűtés két állású volt: vagy forrót fújt ezerrel, vagy kikapcsoltad. A jobb oldali ablak nem működött. Román fostaliga.
2017. okt. 2. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Csaladban van 4, abbol 3 ujonnan Lett veve, egyikkel sem volt meg semmi gond. Tovabba regebbi munkahelyen hasznaltam vagy 2 evig egyet, egyiken sem vettem eszre Az utolso altal felsorolt gondokat. Amugy eleg egyszeru, rohadt kenyelmetlen autok, de szallitanak A-bol B-be eleg alacsony fenntartassal, szoval ha valakinek csak ez kell, okes valasztasok.
2017. okt. 2. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Előfordulnak apró banális hibák, de nagyrészt megbízható autó, ha mégis gebasz van, akkor olcsón gatyába rázható.
2017. okt. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!