Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz hogy a japán autók már...

Igaz hogy a japán autók már nem olyan megbízhatóak mint régen?

Figyelt kérdés
Apósom vett 2012-ben egy N***an japán autót (újat) és szegény öregnek havonta szervízbe kellett vinnie mert mindig elromlott rajta valami vagy csak simán lerobbant. Szerintem többet volt szervízben mint ő nála. Ironikus módon az én francia autóm 7 év alatt egyszer romlott el (bár akkor váltót kellett cserélni)
2017. ápr. 12. 12:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Jó kis dci motorral remélem. A japán autók még ma is viszonylag megbízhatóak, de csak a szívó benzinesei.
2017. ápr. 12. 12:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A nissan nem igazi japán autó. Benne van a franciák keze bőven.
2017. ápr. 12. 12:37
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem kell csodálkozni, egy Nissan emblémás Renault-t vett.
2017. ápr. 12. 12:56
 4/17 Beviz Elek ***** válasza:

Így van, 2000 óta a Nissan valójában Rönó.

Az én Nissanom 20 éves és a mai napig pöccre indul, az elmúlt 100e km alatt (akkor vettem) nem volt motorikus/elektronikus problémám vele, csak futómű ami ugye normális.

Szóval nem a japán a rossz, hanem a francia :D

2017. ápr. 12. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez nem márka függő és nem csak az autóknál figyelhető meg hogy az újabbak hamarabb elromlanak.Direkt csinálják így a gyártók hogy az emberek vásároljanak minél többször.Nekik az nem éri meg ha egy műszaki cikk hosszú ideig bírja.Mosógépeknél,tévéknél,mobiltelefonoknál is ugyanez megy.A régi dolgok még azokban az időkben készültek amikor fő szempont volt a strapabíróság,mostmár teljesen mások a szempontok
2017. ápr. 12. 13:29
 6/17 anonim ***** válasza:
nekem van egy 2011-es mazda 6-osom, újonnan vettem most akarom eladni, 2.2 dízel 129 le. 430ezer km van benne, a kötelező és kopó cseréken kívül semmit nem kellett ráköltenem eddig. most kell rajta kettőstőmegűt és kuplungot cserélni. sosem hagyott cserben, Németben dolgozom, Alpokban is mentem vele sokat k...a hidegben is, soha nem volt gondom vele. eddigi legbrutálisabb autóm, most akarok venni egy új 6-ost 2.2-es dízelt 175 lóval.
2017. ápr. 12. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:

a családban húsz éve csak japán gyártmányú autók gurulnak. na a húszvév alatt nem volt egy olyan hiba sem, amit szerviznek kellett javítania.

két szolgálati kocsim volt, az egyik Nissan Patrol...szívó-benzines. Soha ne legyen rosszabb autóm.

2017. ápr. 12. 14:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Nálam csak az számít igazi japán autónak, amelyiknek J-vel kezdődik az alvázszáma (vagyis Japánban gyártották).
2017. ápr. 12. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Gondolom Almera van az "öregnek". Abból meg az ötajtósakat Angliában gyártották, Szerintem ennél többet nem kell róla mondani :-) És amúgy amióta Renault, oda a japán precizitás, megbízhatóság.
2017. ápr. 12. 15:54
 10/17 Beviz Elek ***** válasza:
Szerintem többet számít az hogy alapból hulladék az alkatrész és kevésbé hogy hol rakták össze. Nem tudom Sunderlandben mennyi paki meg indiai dolgozik, viszont az enyém is ott lett összerakva és semmi baj nincs vele, bár tény hogy azóta biztos sok dolog változott ott is.
2017. ápr. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!