Toyoták mennyire megbízhatóak? Van valóságalapja, vagy csak terjesztik róluk, hogy ritkán hibásodnak meg?
Ez nem annyira Toyota, hanem inkább Takata probléma, amit a Toyota visszahívással, és feltételezem, hogy a hibás alkatrész cseréjével meg is old.
Természetesen ez is befolyásolja a megbízhatóságot, de én inkább ilyenre gondoltam, hogy üzembiztosság, összeszerelés minősége, és alkatrészek elhasználódási ideje.
Toyota a második vagy harmadik legmegbízhatóbb tömeg márka, a Mazda bíztosan megelőzi, de ugye más volumen. Egy japán visszahívás egy német és egy amerikai egész más színten van.
Amerikai visszahívja, ha túl sokan halnak meg.
Német visszahívja, ha kihat az eladásra.
Japán visszahívja, ha hibás.
Amerikai visszahívja, ha túl sokan halnak meg.
Német visszahívja, ha kihat az eladásra.
Japán visszahívja, ha hibás.
Ez igy ahogy van hazugsag, minden gyarto ugyanazokat a szabalyokat hasznalja visszahivasra, es pont a Toyota sunnyogott jo nagyot...
Kerdezo: A Toyotanak is vannak jobban ill. kevesbe jol sikerult modelljei, mint minden mas gyartonak. Alapvetoen igaz rajuk hogy egyszeru, igenytelen autok, es atlag feletti megbizhatosaggal rendelkeznek.
Nekunk a csaladba 2 is van.
Egy Toyota Yaris 2007 1.33 benzin 135e kilometerrel eddig a kopo alkatreszeken kivul( fek, olaj,szuro stb...) csak egy gazteleszkop kellett a csomagterajtohoz.
A masik egy Toyota Corolla Verso 2008 2.2D4-D 265e kilometerrel, azzal eddig semmi problema nem fordult elo, ami a dizelekre jellemzo lenne, bar ehhez hozzatartozik, hogy kb 95%-ban palyan volt hasznalva es nagyon gondos es hozzaerto kezben van.
Szoval szerintem szerintem, ha gondos kezekbol veszed akkor nem igen tudsz nagyon mellenyulni ß, foleg egy benzinessel.
#4 Ne hazugozzál le, amikor valamihez láthatóan annyi közöd van, mint egy 70 éves férfinak a szűléshez!
A Cheví mini pickupja-'t pont akkor hívták vissza amikor túl sok ember halt meg. És folytassam? Vagy belátod, hogy nem értesz hozzá. Csak dobálodzól a nagy szavakkal?
Nem tudom neked jobban elmagyarazni. A visszahivasi gyakorlat alapesetben ugyanolyan az osszes gyartonal. Nyilt visszahivast akkor csinalnak, ha a meghibasodas emberi eletet, egeszseget veszelyeztet, vagy balesetet, anyagi karokat okozhat.
ezen kivul az USAban torvenyi eloirasok vannak arra hogy ha egy adott modellen belul egy alkatresz a megengedettnel nagyobb aranyban hibasodik meg, akkor azt kotelezo visszahivni, ez egy fogyasztovedelmi eloiras. Ilyen Europaban nincs.
Neha a gyarak sajat hataskorben visszahivnak olyat is ami a fenti ket kategoriaba nem fer bele, de nagyon nagy szamban lep fel igy a vevoi elegedettseget veszelyezteti, de ez nagyon ritka.
Ugyhogy amit irtal az ordas nagy baromsag.
Amit írtam az úgy van, te meg PR szöveget nyomsz.
Ha neked ez tetszik, és ebben akarsz hinni, bocs hogy te is olvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!