Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyoták mennyire megbízhatóak?...

Toyoták mennyire megbízhatóak? Van valóságalapja, vagy csak terjesztik róluk, hogy ritkán hibásodnak meg?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni hat-hét éves körüli, lehetőleg szívó benzines corollát, vagy aurist.

2017. márc. 31. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Buta autoszerelok altal terjesztett hulyesegeket nyomsz.
2017. márc. 31. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem a Toyotának rohad valamelyik pickup alváza amiktől összeroskadnak az autók? szarul lett az alvázvédelem megcsinálva. Azt se igazán akarják visszahívni. Hagyjuk már ezt a nagy japán fanatizmust, jó autót csinálnak, de ugyanúgy emberek, cégvezetők és ezen a bolygón élnek.
2017. márc. 31. 20:20
 13/22 BiTOPro97 ***** válasza:

Ha tízed annyira értelnél a dologhoz mint nagybátyám, vagy csak ötöd annyira mint én, akkor nem lenne ez a felesleges vita.

Amúgy nem vagyok japán autó fan, sőt nagybátyám sem az. Másfélszer annyi Opel áll a kocsi felhajtóján, mint japán autó.

Plusz ha kell ő is, én is az autóm összes hibáját szívesen felsorolom. Nem óvodázom, nem ezt tanultam.

Imsered egyíáltalán a japán és a német tervezési mehanizmus különbségét? Német tervez, és piacra dob. Japán épít fél tucat motort, kiteszi élettartam terhelésnek, és ami beválik azt dobja piacra. De ez érdsd minden téren. A USA most a japán mintára megy rá, de még csak részben.

2017. márc. 31. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:
És a japán el is kéri az alkatrész árának 2-3x értékét, amiért 2-3x annyit bír.
2017. márc. 31. 20:57
 15/22 BiTOPro97 ***** válasza:
Abból 2/3 EU védővám.
2017. márc. 31. 21:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért a Dacia Dusteres válaszodnál, hogy sokkal jobb a Suzuki Jimnynél mikor direkt terepjárás volt a téma, kicsit elsápadtam a szaktudásoddal kapcsolatban...
2017. márc. 31. 22:19
 17/22 BiTOPro97 ***** válasza:
Probáld ki a Duster terepen és probáld ki a Saurájt, és még pár auztót és meglepő lesz az eredmény! Jimmy-ben kicsi a kraft, sárban domboldalon fel sem megy.
2017. ápr. 1. 07:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Tényleg kiszedeted a neked nem tetsző válaszokat? Te nagy szakértő. :)

Nem értesz hozzá, fogalmad sincs a fejlesztés folyamatáról, életedben nem jártál még csak autógyári fejlesztőközpont közelében sem, hajmeresztő butaságokat terjesztesz bölcs arccal..

Ennyit tudsz barátom.

2017. ápr. 1. 09:03
 19/22 BiTOPro97 ***** válasza:
Jó te buta tuskó, visza fejtem nekd. Az inport kisés, és után gyártás után, az árfolyam és egyébb költségek után az árképzés megháromsoroza az árat, jó még ott van a szállítás is. És játsz inkább azzal ami veled egyidős!Csak azért mert ahhoz vagy kellően érett.
2017. ápr. 1. 10:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Lovesed sincs mirol dumalsz, mar megint.
2017. ápr. 1. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!