Toyoták mennyire megbízhatóak? Van valóságalapja, vagy csak terjesztik róluk, hogy ritkán hibásodnak meg?
Ha tízed annyira értelnél a dologhoz mint nagybátyám, vagy csak ötöd annyira mint én, akkor nem lenne ez a felesleges vita.
Amúgy nem vagyok japán autó fan, sőt nagybátyám sem az. Másfélszer annyi Opel áll a kocsi felhajtóján, mint japán autó.
Plusz ha kell ő is, én is az autóm összes hibáját szívesen felsorolom. Nem óvodázom, nem ezt tanultam.
Imsered egyíáltalán a japán és a német tervezési mehanizmus különbségét? Német tervez, és piacra dob. Japán épít fél tucat motort, kiteszi élettartam terhelésnek, és ami beválik azt dobja piacra. De ez érdsd minden téren. A USA most a japán mintára megy rá, de még csak részben.
Tényleg kiszedeted a neked nem tetsző válaszokat? Te nagy szakértő. :)
Nem értesz hozzá, fogalmad sincs a fejlesztés folyamatáról, életedben nem jártál még csak autógyári fejlesztőközpont közelében sem, hajmeresztő butaságokat terjesztesz bölcs arccal..
Ennyit tudsz barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!