A Suzuki autók tényleg olyan jók ahogy mondják? Állítólag megbízhatóak elnyűhetetlenek és keveset fogyasztanak? Neked milyen van? Tipus? Évjárat? Motor cm3? Fogyasztás? Hibák?
Nekem egy 1.0 Swift volt, 1994-es. A fogyasztáa attól függött hogy mennyire tapostam. Max 8 min 4,5.
Hiba? Az mi?
-az első egy ezres automata szwift volt vonóhoroggal.a hét év alatt egyszer sem romlott el. utánfutós vontatásnál tíz liter, amúgy itt Bp-n nyolc.
-a második egy automata Wagon R+. a létező legpraktikusabb kisautó. a négy éve alatt egyszer sem romlott el, pedig ezzel építketztem(tetőcsomagtartó, utánfutó..
a fenti kocsikat alku nélkül, azonnal megvették.
-a mostani egy automata 1.5 GS VVT szwift..ez megy mint a vihar..tíz éves, de aranyért sem adnám el. Hiba nélküli, bizonyítja a hibátlan műszaki vizsga...
-tárcsafék betéteket, szűrőket, olajat(mindig a legjobb fullszintetikust) persze cserélni kellett, sőt a gumikat is.
ha laktrészben gondolkozol már most, akkor ne vegyél autót.
automata szuzuki mindörökké!
Suzuki Wagon R+ 1,3 2000. Az asszony használja új kora óta. 215000km. Most a télen kellett üzemanyag tápszivattyút cserélni. ...és ennyi. Ezenfelül tényleg csak a szokásos kopó-fogyó, szijjak, fékalkatrészek. Következő műszakira viszont már szilenteket, lengéscsillapítókat, kell cserélni. Ez tényleg semmi 16 év alatt.
Vegyes használatban olyan 7 litert eszik.
Nekem 2 Suzuki Swiftem is van. Az egyik 1994-es, a másik 1999-es. Az 1. 8 éve van meg, a másikat tavaly vettem. Mind2 1.3-as motorral szerelt. A régebbi sedan, az újabb 5 ajtós.
A régi nagyon sokat kibírt, földutat, risz-rossz holmik szállítását, napi szintű komp átkelést, sok-sok kisebb balesetet is. Sajnos hibája annak volt egy pár amiért nem volt kikímélve és ezzel szemben karbantartások el voltak hanyagolva (kuplung bowden szakadás, kuplung tárcsa hiba, generátor hiba, fék hiba), de ott még sehol nem maradtam vele. 2 éve folyamatosan javítom sőt fejlesztgetem is. Most már hiba nincs vele, rendszeresen jár autó szerelőhöz, olaj, szűrők, vezérlőszíj folyamatosan cserélve van, fékek karban vannak tartva, ledesítve lettek a lámpák és hátul kapott egy kiegészítő fék lámpát is.
A 99-es Swiftet jó állapotban vettem, 92.000 km-rel, kapott 2 szett új gumit (téli, nyári), vezérlés, olaj, szűrők szintén cserélve lettek. Ennek se volt még baja.
Mind2 nagyon megbízható kocsi, annyit tudok róluk mondani, hogy a sedan praktikusabb mert nagy csomagtere van, szinte minden be fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!