Milyen autót ajánlanátok ami keveset fogyaszt és biztonságos?
Olyan értelemben ami nem egy csiga, viszonylag gyors, de nem versenyautó, és nem suzuki.
Tudnátok írni nekem, a fogyasztásával mellékelve olyan kocsit?
Nem tudom ha gázos lenne mennyit fogyasztana? Esetleg ha erről is írna nekem valaki valamit.
Köszi.
Mennyiért?? Tesla akkor ,az nem eszik semmit és biztonságos :D Vagy Toyota Prius ,elmegyeget 4-5 lityiből .
Mi lenne gázos? Mert nem mindegy hogy egy 1.3-as kocsi az vagy egy 3 literes. De nagy átlagban hozzáadsz a benzines fogyasztáshoz 15 %-ot és annyit eszik gázból. Tekintve hogy kb 250 ft a gáz így is a legjobb megoldás, és válogathatsz nagyautók közt is amik biztonságosabbak. Vagy veszel egy dizelt, de a gázolaj meg csak megy felfelé és ha elromlik bármi is arra rámegy 3 havi átlagjövedelem.
Akár lehet egy VW Vento 1.9 D eszik 5 litert vagy VW Golf 3 1.9 TDI az is 5 liter körül eszik jól is megy, biztonságosabb mint egy Suzuki. Vagy akár egy jó állaputú Seat Toledo 1.9 TDI 5 liet kényelmes jó vezetni. Ott van még az Opel Corsa 1.7 D 4-5 liter bár ebbe sok mindent nem tudsz pakolni. De akár szóba jöhet egy Skoda felicia 1.9 D ez is 4-5 körül eszik. Peugeot 206 1.9D 4 lier körül eszik, kényelmes és barátságos kis kocsi. De pl ott van a Renault Thalia is 1.5 dci 4 liert zabál.
Ez mind dízel, keveset esznek és viszonylag biztonságosak és normálisan lehet velük közlekedni.
De talán a VW Golf 3 1.9 TDI ami egész jó választás lehet.
merci kis cditdi k c osztaly
ha igy allsz hozza h fogsz ra kolteni?
mareszt ha allando kis fordulaton gyilkolod a gepet, nem tesz epp jot neki.
annyira alom vilagba elhetsz :)
ezidáig csak a dízeles autókról kaptam fogyasztási értékeket, köszönöm a válaszokat, nagyon hasznos volt. persze az okoskodó balfékeké nem. Nem értem miért rossz a hozzáállásom? Talán mert akarok egy kis fogyasztású kocsit ami nem esik szét alattam?
Az lenne a kérésem hogy aki le tudná írni ugyanezeket a kocsikat benzines és gázos fogyasztással, esetleg ami mégjobb személyes tapasztalatokat, hálás lennék. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!