Audi a4 (b5) 1.6 1995 tulajdonosok, nektek mennyit fogyaszt a kocsitok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 19:36
1/6 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs és nem is volt A4-esem, viszont pár évig jártam egy Golf III 1.6-ossal, ami gyakorlatilag ugyanaz. Nekem 6-6,5l között evett vegyes használat mellett, de hozzá kell tenni, hogy nem hajtottam, nyugdíjas tempóban vezettem mindig.
Az A4 a sedan építés miatt valamivel nehezebb, így minimálisan többet eszik, legalábbis szerintem.
2/6 anonim válasza:
7-8, ugyanannyit mint a többi hasonló tömegű/teljesítményű autó
4/6 0401 válasza:
A Golf 3 as nak semmi köze az Audi A4 hez !!!!
Audi A4 , 1,6 fogyasztás 7-8 liter , de lehet 9 is lábtól és a motor kopásától is függ ami egy 95 ős autónál fent állhat , De aki Audit szeretne , még ha öreget is az ne a fogyasztásról érdeklődjön ...." Gyerekes kérdés,,
5/6 walk w1th mee válasza:
7-8
1oliter városban /faluközt:)) btw 97es a4es
6/6 anonim válasza:
nálam A4 b5 1.6 1997 sedan->
városban 5,5-6 liter
országuton inkább 4,5-5 Liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!