Az ilyen 150-200 ezer kilométert futott,10 évnél öregebb BMW-k és VW Passat-ok (illetve hasonló kategóriájú autók) mennyire megbízhatóak?
Minden autómárkánál az van hogy nincs olyan hogy 10 év és akkor utána kész vége és már öregnek számít. De ha fiatalon el volt hanyagolva akkor tizenévesen már jönnek a problémák. Az idő is eszi az autókat és nem csak a km vagy a korrózió. A prémium márkáknál jellemző hogy azok a puha gumiszerű anyagok és a bőr vagy bőrszerű anyagok amiket használnak idővel hámlanak és foszlanak és lekopnak.
1.5 millióból én Volvót vennék. Azt figyeltem meg hogy ezek nem korrodálnak és hiába mondják kevésbé minőségűnek a belteret mégis szépen öregszenek. Fel is ment a Volvók ára mert újra elég keresettek lettek de egy elég megkímélt idősebb Audit vagy BMW-t se adnak oda olcsón.
2007-es Audi A6 380 ezer kilóméterrel, tökéletes állapotban adtam el nemrég, csak turbót kellett felújítani.
Volt előtte 2003-mas Audi A4-esem, 1.9 PDTDI, 420 ezer km-mel, szintén tökéletes volt. Ha 1,5-ért vennék autót, ismét Audi A4 lenne. Vagy VW Passat.Nagyok jó autók.
Mire kell figyelni? Ne legyen törött, az tényleg nagyon fontos. Semmi zörej, zaj ne legyen, mert az csak hibára utal. A kilóméterrel ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!