Volkswagen passat 1.9 TDI (b5), indítás után rögtön leáll. Volt már valakinek hasonló problémája?
kicsit kevés az info a feltett kérdésedhez kapcsolodoan.
hogyan indul mármint amikor indul :-)? (rángatózva,sima járással,füstöl-e(fehér,fekete,kék)
hogyan áll le?(kapkodva,rángatózva, vagy ugy mint mikor kulccsal állítod le)
milyen a hangja a motornak?(kopog, tompa)
amit megnézhetsz egyből: az adagolora menő üzemanyagcsőben ven-e buborék.
tényleg: sima tdi vagy pdtdi?
diagnosztika volt már rajta?
hibatárolóban volt vmi?
a műszerfalon az immobilizer jele gyújtás ráadás után kialszik?
Üdv
esküszöm, mintha ezt a kérdést én tettem volna fel.Van egy vw b5 1.9 pdtdi-m.A probléma ugyan ez.Menet közben gondol egyet és megáll a kocsi. nagy okosan kijelzi,hogy motorhiba,villog a visszajelző, izzítógyertya visszajelző is... Szaki megnézte, elektronikusan minden jó. Mentem tovább diagnosztikára,ahol aztán kicserélték a vákuumpumpa tömítést(038145215). Ez 2 hónapja volt.Eddig minden szép és jó volt, gondoltam így is marad, de aztán ma ismét elkezdte és menet közben leáll motorhibát jelezve.Kiváncsian várom neked megoldódik-e a probléma.
Szia!
Nekem egy b6-os van,most vásároltam kb:1hónapja,ugyan ez a hibája volt.Pöcre indult,de volt mikor megmakacsolta magát 4-5-6-szor kellet indítani h ne álljon le.Felhívtam a kereskedőt,mert garit vállalt az autóra,elmondtam neki h mi a probléma,kapásból vágta h 100-as relé a motortérben kontakt hibás.Kivettem mivel hétvége volt,nem tudtam hol venni másikat,óvatosan szétbontottam,és valóban az érintkező rész be volt égve.Azt óvatosan megcsiszoltam dörzspapírral,összeraktam,és azóta nem jelenkezett ez a jelenség.Persze majd veszek bele új relét.A relé fekete kis doboz,a tetején 100-as felitattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!