Autodoc alkatrész áruházról vannak tapasztlatok?
Az jön amit rendelek? Ha mégsem korrektek a cserénél?
Rendelt már tőlük valaki?
Határozottan nem javaslom.
Sajnos rendeltem tőluk egy alkatrészt amit nem csomagoltak be megfelően (semmilyen védelemmel nem látták el). Szabadon repült ide oda a dobozban mire megérkezett darabokra hullott.
Magyar a weblapjuk de német a cég.
Az ügyfélszolgálatuk jellemzően több hetes válaszidővel válaszol a levelekre, és nem tud magyarul (1 hónap alatt sikerült megértetni velük, hogy darabokra hullott a termék amit kaptam mert nem csomagolták be rendesen, pedig felső fokon beszélek angolul).
Megpróbáltam visszaszerezni a vételárat, de csak egy jelképes összeget utaltak vissza. A hivatalos indoklásban szó szerint az szerepelt, hogy:
"ők nem egy jótékonysági intézmény".
Nagy tanulság számomra:
Külföldi webshop-ból nem érdemes rendelni (főleg nem tőlük) amikor van magyar is azonos áron. Az esetleges vitákat egy magyar céggel könnyebb rendezni akár jogi úton is.
A csomagot pedig átvétel előtt ki kell bontani (bár ez az én esetemben nem segített volna mivel bankkártyával előre fizettem, ez is hiba volt...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!